SoConnect Data Meetup

SoConnect Data - Het datasucces van de moderne business analist

Wanneer je weet waar je voor staat sta je sterk, ook als organisatie. In deze SoConnect Data geven wij antwoord op de vragen of data daarin het verschil kan maken en op welke manier? Bekijk het webinar hier.

Kennis is macht

Wanneer je weet waar je voor staat en wat je kunt bijdragen dan sta je sterk, dit geldt voor zowel individuen als voor organisaties. Waarom koop je je pen juist bij die ene kantoorboekhandel, of waarom vraag je juist die ene collega om met je mee te denken over een lastig vraagstuk? Nu, omdat je weet dat diegene je verder kan helpen om succesvol te blijven of te worden, kennis is macht.

Watch SoConnect Data  - Het datasucces van de moderne business analist on YouTube.

Kennis in de organisatie

Die kennis is bij een organisatie vaak niet voldoende georganiseerd. Het zit bijvoorbeeld in veel verschillende systemen en om daar de spreekwoordelijke chocola van te maken heb je kennis nodig die vaak alleen in hoofden van mensen zit. Een goede business analist weet daar natuurlijk wel raad mee, want elk vraagstuk is op te breken in hoe ga ik processen, informatie en technologie organiseren om de verandering te realiseren richting succes. De vraag is alleen of die verandering snel genoeg tot stand komt om competitief te blijven, je concurrenten een stap voor te zijn.

SoConnect Data

In deze SoConnect Data geven wij antwoord op de vragen of data daarin het verschil kan maken en op welke manier? Wat betekent dat voor de processen? Hoe organiseer je dat en wat betekent dat voor de rol van de moderne Business Analist en de competenties en skills die hiervoor nodig zijn?

Aanmelden

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup