SoConnect Data banner

ESRI ArcGIS: Integreer locatie intelligentie

SoConnect Data

De SoConnect Data meetup op 16 juni focust op ESRI ArcGIS. We praten je bij en nodigen je uit in de discussie. Meld je vandaag nog aan. 

Aanmelden

Visualisatie met ArcGIS

Misschien ben je al bekend met de ArcGIS-functionaliteit in Microsoft Power BI om prachtige visualisaties van kaarten te maken die in rapporten en dashboards kunnen worden opgenomen. In deze meetup gaan we ons verdiepen in ArcGIS als een tool die data en geografie samenbrengt om location intelligence te produceren. Na afloop kun je er óf zelf mee aan de slag óf jouw klanten adviseren. En dan met name diegene die actief zijn in domeinen met een sterke ruimtelijke oriëntatie, waarvoor de integratie van locatie-intelligence in de data-oplossingen essentieel is voor succes.

Gastsprekers van Esri

Om dit onderwerp de aandacht te geven die het verdient, hebben we vertegenwoordigers van Esri uitgenodigd. Esri is wereldleider in GIS en location intelligence oplossingen. Zij gaan met ons een aantal use cases delen waar de mashup van data en geografie echte toegevoegde waarde voor de organisatie laat zien. Daarbij zullen ze laten zien hoe hun product features gebruikt kunnen worden en delen ze het model van productgebruik.

Alle redenen om je aan te melden!

Aanmelden

 

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup