SoConnect Data banner

Bimodal als dé aanpak voor data driven

SoConnect Data

De SoConnect Data meetup op 9 juni focust op Gartner's BiModal aanpak. We praten je bij en nodigen je uit in de discussie. Meld je vandaag nog aan. 

Aanmelden

Flexibiliteit en BiModal

Aangezien data innovatie in algoritmische bedrijven voortstuwt, streven we naar het succesvol inspelen op de marktdynamiek. Dit kan alleen als je de snel veranderende klantvraag begrijpt en tegelijkertijd de time-to-production verkort. DevOps wordt vaak voorgesteld als een manier van werken om flexibiliteit in het ontwerp, een verschuiving naar links in de verantwoordelijkheid en een hoge betrokkenheid van de business te bereiken. De vraag is echter onder welke voorwaarden DevOps succesvol kan worden geïmplementeerd in een bestaande organisatie?
Sommige organisaties noemen Gartner's BiModal aanpak als dé oplossing. Maar is deze aanpak echt de oplossing?

DevOps

Deze meetup richt zich op de belangrijkste aandachtspunten die we moeten omarmen én begrijpen om het meeste uit DevOps te halen. We bespreken ook de implicaties vanuit een organisatorisch oogpunt met betrekking tot de keuzes die we maken in het balanceren van de behoeften en verantwoordelijkheden van de betrokken stakeholders.

Alle redenen om je aan te melden!

Aanmelden

 

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup