SoPlay Game Night - afgelast

Kom ook op 12 maart

Game Night afgelast!

Helaas moeten wij melden dat de Game Night is afgelast in verband met het coronavirus. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden.

Kom ook naar de SoPlay Gameavond op 12 maart!

Op donderdag 12 maart, een week voor het officiële begin van de lente, schudden wij in Vianen de kou en het gure weer van ons af met het leukste event van het jaar: de SoPlay Gameavond! Dé avond voor elke game-liefhebber om gezellig bij elkaar te komen en elkaar te laten zien wie de baas is in een uiteenlopend assortiment aan bordspellen, (retro) videogames en andere activiteiten! Of je nou gamer bent of (nog) niet, er is voor iedereen wat wils.

Fantasiewerelden & nerfguns

Wat kun je verwachten? Er zullen board- en cardgames zijn, er komt een SoPlay Arcade, waar neon-licht, consoles, VR en alles wat digitaal is de boventoon voert. Er komen workshops: wordt een eindbaas in de Beat Saber Workshop, verdwaal in de wondere fantasiewereld van Dungeons & Dragons en Magic the Gathering Commander of krijg eindelijk die Rubiks cubes onder de knie. En dit jaar voor het eerst... het grote SoPlay Nerfgun Toernooi! Strijd met de bekende Nerfguns om de vlag van het andere team te veroveren.  

Buiten vind je naast de foodtrucks ook een truck van Cooler Mmaster met daarin 5 battlestations waar je op de nieuwste hardware een van de nieuwste PC games kan spelen.

Programma

  • 17:00 – 19:00: Ontvangst en eten bij onze foodtruck
  • 18:00 – 21:45: Boardgames, Videogames & Awesome op de eerste etage
  • 21:45 – 22:00: Afsluiting, uitreiking en afscheid

Kan ik je helpen?

Irma Hagemans
Manager Arbeidsmarkt Communicatie

17:00 - 22:00
Sogeti Lange Dreef 17, Vianen