Testing Thursday - BI Testing

Testing Thursday Event

BI Testing

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Kijk het webinar

Trends in BI Testing

Benieuwd naar de laatste trends op het Business Intelligence Testen?

Bekijk onze kennissessie van 1 april 2021!

BI Testen

Business Intelligence testen is een mooie specialisatie binnen het testvak waar het vakgebied van testen en business intelligence bij elkaar komen. BI Testing start met een goede strategie, kennis van verschillende tools en inzicht in data. Een BI Testexpert combineert kennis van deze expertises. Sinds een jaar heeft deze expertise een speciale plek binnen Sogeti. Op 1 april praten Jan Willem Huibregtsen, Sven Vos en Marianne Duijst jou graag bij over de activiteiten in het BI & Testing Guild, ervaringen van BI Testexperts en over trends op het gebied van BI Testing.

Wie is Jan Willem Huibregtsen?
Jan Willem is Community manager Agile Test Engineering. Binnen deze community is het BI & Testing Guild ontstaan. Jan Willem heeft een faciliterende rol voor het BI & Testing Guild.
 
Wie is Sven Vos?
Sven is BI Tester en medeoprichter van het BI Testing Guild. Hij helpt zijn klanten met het verhogen van kwaliteit in Business Intelligence omgevingen en werkt daarbij het liefst met zoveel mogelijk data. Naast zijn eigen technische verdieping in het vakgebied werkt hij actief aan de ontwikkeling van BI Testing als expertise met als doel om BI Testing steeds beter op de kaart te zetten, binnen en buiten Sogeti. 
 
Wie is Marianne Duijst?
Marianne is een veelzijdige professional die actief is als Agile Quality Coach en als BI Testexpert. Ze heeft een achtergrond als BI Developer en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in BI Testing. Ze geeft regelmatig presentaties en faciliteert workshops over testen, kritisch denken, werkcultuur en visuele communicatie op internationale testcongressen zoals EuroSTAR, Agile Testing Days, TestNet, CAST en TestBash.

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. Deze kun je nog verwachten:

Aanmelden BI Testing

De sessie over BI Testing vond plaats op 1 april van 17.00 tot 18.00 uur. 

Terugkijken

Mocht je al andere plannen hebben voor deze dag, schrijf je dan toch in en bekijk het webinar op een later tijdstip. 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online Vianen