Testing Thursday - Test Management

Testing Thursday Event

Test Management

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Meld je aan!

Test Management

Wat is belangrijke test management expertise om kwaliteit te leveren in Agile /DevOps teams? Hoe zet je die expertise in? Hoe ben je als Test Manager succesvol in de diversiteit van uitdagende opdrachten. Neem deel aan de kennissessie op 15 april en ga het gesprek aan met Rik Marselis en Daniël Venhuizen.

Aanmelden
 
Rik Marselis is Principal Quality Consultant binnen Sogeti, co-auteur van het boek Quality for DevOps teams (en diverse eerdere publicaties) en zeer ervaren in het trainen en coachen van professionals en managers op het gebied van kwaliteit en testen.
 
Daniel Venhuizen is een Test Manager die een sterke resultaatfocus combineert met  coachende vaardigheden. Hij weet zijn Test Manager rol uitstekend te zijn recht te laten komen in verschillende omgevingen, zowel klassieke waterval tarjecten als in Agile organisaties. Vanuit zijn technical mastery op het gebied van kwaliteit en testen coacht Daniel individuen en teams op het opleveren van hoge kwaliteit deliverables. Daniel deelt actief zijn kennis en ervaringen als docent waarbij hij collega’s en klanten traint in verschillende TMAP gerelateerde cursussen.

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. Deze twee kun je nog verwachten:

Aanmelden Test Management

Deze sessie vindt plaats op 15 april van 17.00 tot 18.00 uur. Ben jij er virtueel bij?

Aanmelden

Mocht je al andere plannen hebben voor deze dag, schrijf je dan toch in en bekijk het webinar op een later tijdstip. 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Vianen - Online