Testing Thursday - Tosca

Testing Thursday Event

Alles over Tosca

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Bekijk webinar!

Passie voor Tosca

Binnen Sogeti hebben we een zeer actieve community op het gebied van Tosca. Onze passie voor geautomatiseerd testen delen we graag met jou. 

Bekijk onze kennissessie van 27 mei

Tricentis Platform

Op Testing Thursday praten we jou in 1 uur tijd helemaal bij over trends en ontwikkelingen van dit vakgebied. Onze consultants Bo de Vries en Bob Zandvliet verzorgen samen de sessie. Ze bespreken de laatste trends en ontwikkelingen van het Tricentis Platform. Wat moet je weten? Waar gaan ze naartoe? Dit zijn de vragen die je beantwoord krijgt in deze sessie. Hieronder stellen Bo en Bob zich alvast voor in een korte introductie:

Bo de Vries
Bo is door de wol geverfde Tosca Expert. Door haar ervaringen met veel verschillende klanten en projecten heeft Bo alles wel een keer gezien. Ze vindt het heerlijk om de techniek in te duiken en is daarom ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Tricentis. Ze deelt haar kennis regelmatig op conferenties (onder meer op Tricentis Accelerate), in trainingen en als coach aan collega’s. Met haar ervaring en kennis tilt ze eigenhandig Tosca bij Sogeti naar een hoger niveau.
 
Bob Zandvliet
Bob is een gepassioneerde Test Automation Consultant. Zijn visie voor kwaliteit draagt hij graag uit in zijn dagelijkse werkzaamheden. Met veel ervaring met werken met internationale teams kent hij het belang van duidelijke en heldere communicatie. Samenwerking en kennisoverdracht staan dan ook hoog in het vaandel. Collega’s opleiden draait hij dan ook zijn hand niet voor om. Tijdens deze sessie van Tosca Testing Thursday neemt hij je samen met Bo de Vries mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Tosca!

Aanmelden Tosca

De sessie over Tosca vindt plaats op 27 mei van 17.00 tot 18.00 uur. Ben jij er virtueel bij?

Terugkijken

Mocht je al andere plannen hebben voor deze dag, schrijf je dan toch in en bekijk het webinar op een later tijdstip. 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online Sogeti