Testing Thursday - Agile Test Engineering

Testing Thursday Event

Agile Test Engineering

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Meld je aan!

Agile Test Engineering

De thuisbasis voor alle test-professionals met een brede passie voor functioneel testen én het automatiseren daarvan. Onze community is de grootste van Nederland, dus we weten waar we over praten. Doordat dit vakgebied zo veelomvattend is, gaan de ontwikkelingen heel snel. Tijdens deze sessie worden de belangrijkste trends uitgelicht. Neem deel aan deze kennissessie en ga het gesprek aan met Gijs Op de Beek en Boyd Kronenberg. De host is  Kisen Raghoenathsingh, Careermanager bij Agile Test Engineering.

Boyd Kronenberg is Agile Test Engineer en lid van het Technical Testing Guild. Tijdens zijn opdrachten helpt hij klanten om nieuwe applicaties te bouwen en bestaande applicaties te verbeteren. Dit doet Boyd door actief mee te denken en business wensen te vertalen naar functionele eisen. Daarnaast geeft Boyd de klant inzicht in kwaliteit en risico's zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen. Hij is daarbij ook veel bezig met de techniek. Zoals API's, databases, AWS en Automation in Testing.

Gijs Op de Beek werkt al weer bijna 7 jaar bij Sogeti en is Senior Agile Test Engineer. Daarnaast is hij ook trainer van verschillende cursussen waaronder Agile, Scrum, Agile Risico Analyse en TMAP Quality for Cross Functional Teams. Met die kennis helpt Gijs zowel het proces als product te groeien in kwaliteit. Ook verruimt hij momenteel zijn kennis in het technische aspect van het testen zoals test automation en API testing.

Kisen Raghoenathsingh is Career Manager bij de community Agile Test Engineering. Hierin faciliteert hij de ontwikkeling van de Medior/Senior Agile Test Engineers en Agile Test Experts in dit veelzijdige vakgebied. Hiervoor is hij zelf actief geweest als Tester, Testcoördinator, Testmanager en Delivery Manager

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. In deze reeks staat er nog slecht één gepland:

Maar...goed nieuws! Wegens het grote succes gaan wij binnenkort nieuwe sessies plannen. Wil je zeker weten dat je op de hoogte wordt gehouden, stuur dan een berichtje naar Jeroen en meld je aan voor de Testing Thursday Community.

Aanmelden Agile Test Engineering

Deze sessie vindt plaats op 29 april van 17.00 tot 18.00 uur. Ben jij er virtueel bij?

Aanmelden

Mocht je al andere plannen hebben voor deze dag, schrijf je dan toch in en bekijk het webinar op een later tijdstip. 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online - webinar