Testing Thursday - Mobile Testing

Testing Thursday Event

Mobile Testing

Experts van Sogeti praten je op 15 juli in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Aanmelden

Mobile Testing

Het testen van toepassingen op mobile devices is een bijzonder vakgebied. Een grote uitdaging op als je het hebt over mobile development en testing is de diversiteit van toestellen waar apps op kunnen draaien (bv. telefoons, tablets, smartwatches, koelkasten, auto's en binnenkort zelfs op desktops en laptops). Hoe zorg je ervoor dat jouw app stabiel draait op alle verschillende devices waarop hij moet draaien?  Uitdagingen waar developers en testers energie van krijgen. En die energie wordt versterkt door de samenwerking en de dynamiek waarin dat gebeurt. Dit zijn mooie ingrediënten om jou op Testing Thursday in 1 uur tijd helemaal bij te praten over de trends en ontwikkelingen van dit vakgebied. 

Aanmelden

Atilla Selçuk en Will Thieme verzorgen deze sessie. De combinatie van hun expertises, namelijk Mobile Test Automation, respectievelijke Mobile Development maakt dat zij een mooi duo zijn om hun ervaringen en trends binnen dit vakgebied te delen. 

Introductie Atilla en Will

 Atilla Selçuk is Senior Dev Test Engineer met een specialisatie in het testen van mobile toepassingen. De laatste jaren heeft hij in Agile en DevOps teams testen uitgevoerd op onder andere apps van de ANWB, apps van de KLM voor technici die werken aan het onderhoud en reparatie van vliegtuigen en meest recent de ABN AMRO app. Atilla is een expert op het slim testen met gebruik van testontwerptechnieken en het opzetten van geautomatiseerde testen.

Will Thieme is Expert Mobile Developer en Practice Lead Mobile Development. Zijn passie voor dit vak is ontstaan toen Will op zestien jarige leeftijd zijn eerste mobile app maakte. Het liefst werkt hij aan echte innovatieve applicaties en die komt hij in zijn opdrachten vaak tegen. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om kennis te nemen van de nieuwste technologieën, pakketten en frameworks en om kennis en ervaring met collega’s te delen. De wereld van mobile development kent maar weinig geheimen voor hem. 

Mobile Testing

Deze sessie over Mobile Testing vond plaats op 15 juli van 17.00 tot 18.00 uur.

Terugkijken Testing Thursday

 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online Webinar