Testing Thursday - Performance Testing

Testing Thursday Event

Performance Testing

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Aanmelden

Performance Testing & Engineering

Binnen Sogeti hebben we een zeer actieve community op het gebied van Test Automation. Een van de aandachtspunten hierbij is Performance Testen en Engineering. Op Testing Thursday praten we jou in 1 uur tijd helemaal bij over trends en ontwikkelingen van dit vakgebied.

Aanmelden

Test Tool Architect Richard Ammerlaan en Performance Test Specialist Jasper Slings verzorgen samen met communitymanager Anouk van Grevenhof de sessie. Naast de laatste trends, gaan ze ook in op hoe zij hun weg hebben gevonden binnen dit vakgebied.  Wie zijn Richard en Jasper? Hier is alvast een korte introductie:
  
Richard Ammerlaan is een ervaren Test Tool Architect. Zijn drive om uit te zoeken hoe dingen werken en vooral het combineren van diverse vaardigheden is bij uitstek geschikt voor performance testen. Dat uitte zich vervolgens in opdrachten voor het opzetten van eenmalige performance tests tot het inrichten van performance test labs en teams, allemaal afhankelijk van de aard en omvang van de klant organisatie. Als Tool Architect kijkt hij niet alleen hoe tools aan elkaar geknoopt moeten worden maar ook hoe dat dan in een gegeven organisatie past. Hij deelt zijn kennis regelmatig in trainingen en als coach aan collega’s. Zijn ervaringen in Performance Testen en zijn inzichten in de ontwikkelingen in Performance Engineering in het algemeen deelt hij met veel plezier tijdens de Performance Testing Thursday!

Jasper Slings  is een gedreven Performance test Engineer. Bij Jasper staat de ervaring van de eindgebruikers centraal, dit draagt bij aan de kwaliteit en dus ook de gecreëerde waarde voor deze eindgebruikers: niemand zit te wachten op een langzaam, of erger, niet werkend systeem. Jasper ondersteunt het Performance Test Team van een van de klanten van Sogeti en voert daarnaast ook performance testen uit bij diverse andere klanten. Hierdoor heeft Jasper een brede kennis over het opzetten, uitvoeren, en analyseren van performance testen. Deze kennis delen is sinds kort ook een van Jasper zijn passies. Heb je interesse in het Performance test vak maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar de Testing Thursday over performance testen!

Aanmelden Performance Testing

De sessie over Performance Testing vindt plaats op 17 juni van 17.00 tot 18.00 uur. Ben jij er virtueel bij?

Aanmelden

Mocht je al andere plannen hebben voor deze dag, schrijf je dan toch in en bekijk het webinar op een later tijdstip. 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Online Meetup