Vrouwen in IT? Wil jij het verschil maken?

Vrouwen in IT event
Maak op een inspirerende manier kennis met het IT-vak tijdens het event Vrouwen in IT.

Je bent bijna klaar met je studie en verdiept je in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je bent nieuwsgierig naar wat de wereld van technologie en IT jou te bieden heeft. Logisch natuurlijk met de vele ontwikkelingen in Informatie Technologie en de toepassingen die jij tegenkomt in jouw dagelijkse leven. Hoe zou het zijn om zelf aan het stuur te staan van deze ontwikkelingen? En welke mogelijkheden zijn er dan eigenlijk? 

Kom naar het event Vrouwen in IT bij Sogeti en maak op een inspirerende manier kennis met het IT-vak en de diversiteit aan mogelijkheden. Bovendien ga je naar huis met een aantal handige tips die je helpen bij het vinden van jouw perfecte baan.

Wat betekent werken in IT

Klopt de reisinformatie in de NS Sprinters, werken de camerasystemen in tunnels, kan een vliegtuig na zijn onderhoudsbeurt weer de lucht in? Zomaar wat vragen die onze IT-specialisten dagelijks beantwoorden. Duizenden mensen maken elke dag gebruik van onze producten en diensten. En die proberen we zo efficiënt en handig mogelijk te maken. Zoals de tandenpoetsapp van Philips. Misschien ken je hem wel.

Kom je ook?

Op maandag 29 oktober 2018 kun je zelf ervaren wat jij kan betekenen in het digitale werkveld, welke vraagstukken je kan oplossen, welke producten je kan maken, wie je collega’s zijn en wat voor carrièremogelijkheden je hebt. Nu en in de toekomst. Krijg hieronder een indruk van de eerste avond Vrouwen in IT.
 

 

Nieuwsgierig naar wat IT jou te bieden heeft?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bekijk de mogelijkheden de vacatures. 

Kan ik je verder helpen?

Profiel foto Fedoua Azghiri Manager Arbeidsmarkt Communicatie
Phone number: +31615 47 26 53

17:00 - 21:15
Sogeti kantoor Vianen