Workspace as a Service Experience

Meer weten over een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden?

Workspace as a Service voor Onderwijs

Om organisaties in staat te stellen optimaal samen te werken en altijd en overal te kunnen beschikken over hun gegevens en applicaties heeft Sogeti de Smart Workspace ontwikkeld. Dé werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers.

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van de Sogeti Smart Workspace organiseren Microsoft en Sogeti gezamenlijk een Workspace as a Service Experience op ons kantoor in Groningen. Tijdens deze interactieve sessie komen onder andere de volgende zaken aan bod:

  • Optimaal samenwerken
  • Altijd en overal werken
  • Veiligheid en Privacy
  • Hybride (Cloud) Hosting en de manier waarop de beschikbaarheid kan worden gegarandeerd
  • Bring Your Own device

Vereenvoudigen van het IT-beheer.

Programma

09:00 uur Ontvangst
09:30 uur Opening en programma
09:35 uur Microsoft en de visie op de Moderne Werkplek
10:15 uur Koffie pauze
10:30 uur Sogeti Smart Workspace
12:00 uur Wrap-Up en afsluiting 
12:15 uur Lunch

Zet de datum in je agenda en meld je aan.

Meer weten over thema’s zoals Bring your Own Device, vereenvoudiging van ICT-beheer, veiligheid en privacy binnen uw organisatie? Meld u dan nu aan voor de Smart Workspace Experience van Sogeti.

Contact

E-mail Christiaan

Andere Events

Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.
smart workspaces onderwijs

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 8 juni naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Event image VINT Symposium - In Code We Trust

VINT Symposium 2018 | In Code We Trust

Spant!

De zoektocht naar de grenzen van vertrouwen staat op het VINT Symposium 2018 centraal. Kunnen we de code vertrouwen waarop de economie overuren draait? Zie toonaangevende sprekers. Meld je gratis aan.