Workspace as a Service Experience

Meer weten over een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden?

Workspace as a Service voor Onderwijs

Om organisaties in staat te stellen optimaal samen te werken en altijd en overal te kunnen beschikken over hun gegevens en applicaties heeft Sogeti de Smart Workspace ontwikkeld. Dé werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers.

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van de Sogeti Smart Workspace organiseren Microsoft en Sogeti gezamenlijk een Workspace as a Service Experience op ons kantoor in Groningen. Tijdens deze interactieve sessie komen onder andere de volgende zaken aan bod:

  • Optimaal samenwerken
  • Altijd en overal werken
  • Veiligheid en Privacy
  • Hybride (Cloud) Hosting en de manier waarop de beschikbaarheid kan worden gegarandeerd
  • Bring Your Own device

Vereenvoudigen van het IT-beheer.

Programma

09:00 uur Ontvangst
09:30 uur Opening en programma
09:35 uur Microsoft en de visie op de Moderne Werkplek
10:15 uur Koffie pauze
10:30 uur Sogeti Smart Workspace
12:00 uur Wrap-Up en afsluiting 
12:15 uur Lunch

Zet de datum in je agenda en meld je aan.

Meer weten over thema’s zoals Bring your Own Device, vereenvoudiging van ICT-beheer, veiligheid en privacy binnen uw organisatie? Meld u dan nu aan voor de Smart Workspace Experience van Sogeti.

Contact

E-mail Christiaan

Andere Events

Afbeelding evenement Vrouwen in IT

Vrouwen in IT

Sogeti Nederland

Vrouwen zijn van onschatbare waarde, juist in de IT. Ben je nieuwsgierig of de IT-sector iets voor jou is? Kom naar ons event Vrouwen in IT op 20 mei.
Workshop-Oracle-digital-assistent

Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud

Sogeti

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight