Workspace as a Service Experience

Meer weten over een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden?

Workspace as a Service voor Onderwijs

Om organisatie in staat te stellen om optimaal te kunnen presteren en altijd en overal te kunnen beschikken over hun gegevens en applicaties heeft Sogeti de Workspace as a Service ontwikkeld. Dit is een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers.

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van WaaS organiseren Microsoft en Sogeti gezamenlijk een Workspace as a Service Experience op ons kantoor in Vianen. Tijdens deze interactieve sessie komen onder andere de volgende zaken aan bod:

  • Altijd en overal werken
  • Veiligheid en Privacy.
  • Hybride (Cloud) Hosting en de manier waarop de beschikbaarheid kan worden gegarandeerd.
  • Bring Your Own device.
  • Vereenvoudigen van het IT-beheer.

Programma

09:00 uur Ontvangst
09:30 uur Opening en programma
10:00 uur Microsoft en de visie op de Moderne Werkplek
11:00 uur Koffie pauze
11:30 uur Sogeti’s Workspace as a Service
12:30 uur Wrap-Up en afsluiting 
13:00 uur Lunch

Zet de datum in je agenda en meld je aan.

Meer weten over thema’s zoals Bring your Own Device, vereenvoudiging van ICT-beheer, veiligheid en privacy binnen uw organisatie? Meld u dan nu aan voor de Workspace as a Service Experience van Sogeti.

Location.

Sogeti Vianen
Lange Dreef 17
4131 NJ Vianen