Business Intelligence

Hoe haal je als organisatie echt voordeel uit het nieuwe goud: informatie?

Sogeti BI Symposium 2015 Header

Meer rendement door betere business intelligence

Sogeti helpt u graag met het optimaliseren van uw business intelligence en data management, in welke fase uw bedrijf zich ook bevindt. De voordelen voor u?

Een voorsprong op uw concurrentie, klantgegevens uit meerdere systemen gekoppeld of eenvoudiger verantwoording afleggen aan toezichthouders. Zo maar wat voordelen van goed data management en het op orde hebben van uw business intelligence.
 


 

Business intelligence data optimalisatie kickstart iconMaak een snelle start om uw business intelligenter te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uw business intelligence bedrijfsvraagstukken snel oplossen. Een praktische workshop, korte proof of concept of het definiëren van een concrete roadmap? We helpen u graag op weg.

Business intelligence data structureren iconDe kwaliteit en betrouwbaarheid van uw informatie hangen sterk af van de (bron)data. Onze oplossingen helpen u om de kwaliteit, veiligheid en consistentie van uw data structureel te optimaliseren. Onze BI consultants kunnen u ook adviseren over datamigratie. En dat alles natuurlijk binnen een veilige data architectuur, gekoppeld aan een effectieve data governance.

Business intelligence test expertsOnze BI consultants hebben jarenlang ervaring in het oplossen van al uw vraagstukken op het gebied van data management, business intelligence en analytics. We kunnen u ondersteunen óf de zorg voor een effectieve business intelligence oplossing volledig uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de inrichting van een datawarehouse, het testen van business intelligence, de realisatie van rapportages of de correcte distributie van informatie.

Expertises Business Intelligence

Business intelligence en big data icon

Big Data en Analytics

Vandaag weten wat uw klanten morgen van u vragen. De sleutel zit in uw eigen data. Haal alles eruit met Big Data en Analytics.

Sogeti Digital icon

Digital

Waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen? Dit doet u met onze betrouwbare end-to-end Digital-diensten. Ga naar de Digital-pagina. 

Contact

E-mail Mark