Business Intelligence

Uw business intelligence vraagstuk snel oplossen?

Business Intelligence pie Sogeti

Meer rendement door betere business intelligence

Sogeti helpt u graag met het optimaliseren van uw business intelligence en data management, in welke fase uw bedrijf zich ook bevindt. De voordelen voor u?

Een voorsprong op uw concurrentie, klantgegevens uit meerdere systemen gekoppeld of eenvoudiger verantwoording afleggen aan toezichthouders. Zo maar wat voordelen van goed data management en het op orde hebben van uw business intelligence.

Video van Bi Final

Business intelligence data optimalisatie kickstart iconMaak een snelle start om uw business intelligenter te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uw business intelligence bedrijfsvraagstukken snel oplossen. Een praktische workshop, korte proof of concept of het definiëren van een concrete roadmap? We helpen u graag op weg.

Business intelligence data structureren iconDe kwaliteit en betrouwbaarheid van uw informatie hangen sterk af van de (bron)data. Onze oplossingen helpen u om de kwaliteit, veiligheid en consistentie van uw data structureel te optimaliseren. Onze BI consultants kunnen u ook adviseren over datamigratie. En dat alles natuurlijk binnen een veilige data architectuur, gekoppeld aan een effectieve data governance.

Business intelligence test expertsOnze BI consultants hebben jarenlang ervaring in het oplossen van al uw vraagstukken op het gebied van data management, business intelligence en analytics. We kunnen u ondersteunen óf de zorg voor een effectieve business intelligence oplossing volledig uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de inrichting van een datawarehouse, het testen van business intelligence, de realisatie van rapportages of de correcte distributie van informatie.

Expertises Business Intelligence