Business intelligence testen

Hoe haal je als organisatie echt voordeel uit het nieuwe goud: informatie?

Sogeti BI Symposium 2015 Header

Business intelligence testen: neem beslissingen op basis van betrouwbare informatie.

Voor het nemen van goede beslissingen moet uw informatie aantoonbaar correct en betrouwbaar zijn. Daarom is het testen van uw business intelligence en data management van cruciaal belang.

TMap Next SogetiBusiness intelligence testen start met een goede strategie. TMap HD is onze nieuwe kijk op testen en kwaliteit. Hiermee verzekert u zich van een efficiënte aanpak en de juiste testmaatregelen op het juiste moment.

Business intelligence test expertsBusiness intelligence testen is een vak apart, net als testen en business intelligence. Onze business intelligence testexperts combineren kennis op beide terreinen. Dit komt het resultaat van de business intelligence testen ten goede.

Icon specifieke testtechnieken en tools business intelligenceBij business intelligence denkt u aan grote datavolumes, performance en privacygevoeligheid. Dat vraagt om specifieke testtechnieken en –tools. Laat het business intelligence testen aan ons over en u bent verzekerd van de best passende testaanpak voor uw specifieke situatie.

Business intelligence data structureren iconUw business intelligence oplossing is zo betrouwbaar als de data die u erin stopt. Met onze datakwaliteit oplossingen meten en beheren wij uw datakwaliteit. Zodat u betere beslissingen kunt nemen op basis van uw data.

Contact

E-mail Mark