Cloud services

Hoe profiteren organisaties van verandering en digitalisering en wat is hun aanpak? 

Cloud-Benchmarkrapport

Vergroot de wendbaarheid van uw organisatie

Door gebruik te maken van de Cloud kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen of DevOps en agile-teams faciliteren, zonder te hoeven wachten op capaciteit of computerkracht. Sogeti helpt u daarbij met bewezen Cloud-expertise, wend- en schaalbare cloudoplossingen en met het implementeren en uitvoeren van efficiënte werkvormen (zoals DevOps).

  • Met de Sogeti Service Factory helpen wij u met het inrichten van Cloudplatformen (Multi-Cloud), het migreren van applicaties naar de Cloud en het operationeel managen van de Cloud. Met locaties in o.a. Nederland en India bieden wij u de beste faciliteiten om applicaties te ontwikkelen, te migreren en - inclusief het Cloudplatform - 24/7 uur te beheren. 
     
  • Onze concrete Cloud services helpen u met diverse Cloud vraagstukken. Zo beschikt u met OneShare bijvoorbeeld over een uniek selfservice portaal voor test- en ontwikkelomgevingen op basis van Azure, IBM Bluemix of Amazon/AWS. Of beschikt u over een complete gepersonaliseerde digitale werkomgeving met 'Workspace as a Service' (WaaS).  
     
  • Met o.a. Machine learning, IoT-ontwikkelingen en BI&Analytics helpen wij u met innovaties en het realiseren van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Met onze Mobile- en Security-services bieden wij u gezamenlijk met onze technologiepartners een volledig en integraal pakket aan Cloud-faciliteiten.

Ons complete aanbod van Cloud services biedt u oplossingen en ondersteuning in de volgende gebieden:

                               Deelgebieden Cloud Services Sogeti

Wilt u de mogelijkheden van de Cloud optimaal benutten?

Streeft u naar innovatie, kostenbesparing en meer snelheid? En wilt u daarbij de mogelijkheden van de Cloud optimaal benutten? Neem dan contact met ons op of vraag direct onze Cloud services aan. 

Cloud oplossingen

Met wend- en schaalbare Cloud oplossingen de waarde vergroten van IT voor uw business.

Smart Workspace icon

Smart Workspace

Smart Workspace vind je bij Sogeti.nl. Overal werken met elk device met custom werkplekken in één digitale omgeving! Sogeti: the technology leaders.

Business Technologie Sogeti icon

Business Technology

Inspelen op veranderingen

Ontwikkelingen in technologie bieden enorm veel kansen aan organisaties om hun strategie en doelstellingen aan te scherpen of zelfs te vernieuwen.

Container Application Services icon

Container Application Development

Verbeter uw concurrentiepositie met een volgende stap in softwareontwikkeling. Ontdek Container Application Development voor korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, implementatiezorgen of uitrolproblemen.

Contact

E-mail Johan