Cloud services

Hoe profiteren organisaties van verandering en digitalisering en wat is hun aanpak? 

Cloud-Benchmarkrapport

Vergroot de wendbaarheid van uw organisatie

Flexibiliteit, security, applicaties die u betaalt per gebruik, met bedrijfsgegevens die altijd beschikbaar zijn – de voordelen van de cloud zijn legio. Logisch dat uw organisatie liever vandaag dan morgen de reis naar de cloud wil maken. Hoe pakt u dat aan?

Bij Sogeti kunt u diverse cloud services afnemen. Voor een vlotte en veilige reis naar en in de cloud kunnen we u van start tot finish ondersteunen. Van het bepalen van uw Cloud Strategie en het toepassen van de nieuwste (cloud)technologieën tot het transformeren van uw organisatie en bijbehorende processen. Ons Cloud Service Center ontzorgt u qua beheer tijdens uw verblijf in de cloud. Altijd passend bij uw bedrijfsstrategie en visie op Digitale Transformatie. Hoe wendbaar wilt u zijn?

Sogeti biedt deze Cloud Services

  • Cloud Strategie – samen bepalen we uw ideale strategie om naar de cloud te gaan
  • Cloud Transformatie – transformatie van uw applicaties en datacenter naar de cloud
  • Cloud Native Development – snelle ontwikkeling van applicaties in de cloud met DevOps
  • Smart Workspace – één gepersonaliseerde werkplek voor iedereen, gebaseerd op Office 365

Garantie voor resultaat

Vinkje iconEen totaaloplossing, met beheer, advies en overige ondersteuning gedurende uw volledige reis naar en in de cloud. Voor ondersteuning bij het inrichten van uw cloud-platformen, het realiseren of migreren van applicaties of uw cloud-beheer. Alle services kunt u afnemen bij ons Cloud Service Center, hoog geautomatiseerd, dag en nacht operationeel via locaties in onder andere Nederland en India.

Vragen? Onze experts helpen graag!

Wilt u advies over of aan de slag met Cloud? Ga dan naar onze Cloud oplossingen of neem direct contact op met Chris Vlaanderen.

Cloud oplossingen

Met wend- en schaalbare Cloud oplossingen de waarde vergroten van IT voor uw business.

Smart Workspace icon

Smart Workspace

Smart Workspace vind je bij Sogeti.nl. Overal werken met elk device met custom werkplekken in één digitale omgeving! Sogeti: the technology leaders.

Business Technologie Sogeti icon

Business Technology

Inspelen op veranderingen

Ontwikkelingen in technologie bieden enorm veel kansen aan organisaties om hun strategie en doelstellingen aan te scherpen of zelfs te vernieuwen.

Container Application Services icon

Container Application Development

Verbeter uw concurrentiepositie met een volgende stap in softwareontwikkeling. Ontdek Container Application Development voor korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, implementatiezorgen of uitrolproblemen.

Contact

E-mail Chris