Cloud services

Vergelijk uzelf met andere top 500 organisaties in de benchmark over Agility en Cloud Computing.

Benchmark Cloud en Agility

Vergroot de wendbaarheid van uw organisatie

Door gebruik te maken van de Cloud kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen of DevOps en agile-teams faciliteren, zonder te hoeven wachten op capaciteit of computerkracht. Sogeti helpt u daarbij met bewezen Cloud-expertise, wend- en schaalbare cloudoplossingen en met het implementeren en uitvoeren van efficiënte werkvormen (zoals DevOps).

  • Met de Sogeti Service Factory helpen wij u met het inrichten van Cloudplatformen (Multi-Cloud), het migreren van applicaties naar de Cloud en het operationeel managen van de Cloud. Met locaties in o.a. Nederland en India bieden wij u de beste faciliteiten om applicaties te ontwikkelen, te migreren en - inclusief het Cloudplatform - 24/7 uur te beheren. 
     
  • Onze concrete Cloud services helpen u met diverse Cloud vraagstukken. Zo beschikt u met OneShare bijvoorbeeld over een uniek selfservice portaal voor test- en ontwikkelomgevingen op basis van Azure, IBM Bluemix of Amazon/AWS. Of beschikt u over een complete gepersonaliseerde digitale werkomgeving met 'Workspace as a Service' (WaaS).  
     
  • Met o.a. Machine learning, IoT-ontwikkelingen en BI&Analytics helpen wij u met innovaties en het realiseren van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Met onze Mobile- en Security-services bieden wij u gezamenlijk met onze technologiepartners een volledig en integraal pakket aan Cloud-faciliteiten.

Ons complete aanbod van Cloud services biedt u oplossingen en ondersteuning in de volgende gebieden:

                               Deelgebieden Cloud Services Sogeti

Wilt u de mogelijkheden van de Cloud optimaal benutten?

Streeft u naar innovatie, kostenbesparing en meer snelheid? En wilt u daarbij de mogelijkheden van de Cloud optimaal benutten? Neem dan contact met ons op of vraag direct onze Cloud services aan. 

Cloud oplossingen

Met wend- en schaalbare Cloud oplossingen de waarde vergroten van IT voor uw business.

Business Technologie Sogeti icon

Business Technology

Inspelen op veranderingen

Ontwikkelingen in technologie bieden enorm veel kansen aan organisaties om hun strategie en doelstellingen aan te scherpen of zelfs te vernieuwen.

Events.

Cloud services

BI-Symposium

Data your future

Cinemec Utrecht

Gebruik data en ga aan het stuur van uw toekomst zitten. Ervaar hoe andere organisaties dit doen tijdens het BI Symposium 2016. Meld u nu aan.
Office 365 Event

Versnel uw digitale transformatie met Office 365.

Sogeti Vianen

Bent u benieuwd naar de concrete ervaringen en oplossingen met O365? Kom dan 25 november naar Vianen.