DevOps Services

Wilt u succesvol transformeren naar DevOps? Vraag nu meer informatie aan via Dave van Herpen.

Crossfunctioneel samenwerken op proces-, technologie- en gedragsniveau: adopteer de DevOps mindset.

U wilt regelmatig en snel nieuwe of aangepaste software in gebruik nemen. Daarbij zijn wendbaarheid en korte doorlooptijden voor uw organisatie van cruciaal belang om te overleven in de turbulente markt.

U kunt dit realiseren door DevOps succesvol te adopteren binnen een team of over uw gehele organisatie. Dit leidt tot significante veranderingen binnen processen, rollen, besturing en technologie.

Wij bieden u daarvoor diverse geïntegreerde diensten aan, als een service. Wij ondersteunen u in de transformatie naar DevOps, maar passen ook de DevOps manier van werken toe in de levering van resultaatverplichte opdrachten (contracten en diensten). Dit doen we met aandacht voor uw specifieke omgeving en ambitie.

devops-services

CALMS-pilaren binnen DevOps

Maakt u de overstap naar DevOps? Wij garanderen u met de CALMS-pilaren – Culture, Automation, Lean, Metrics en Sharing – een solide basis voor de transformatie en voor een effectieve adoptie binnen uw organisatie.

 • Culture - Systeemdenken en een cultuur van ‘fail fast’ moet worden omarmd. Business, Development, QA/test en Operations gaan samenwerken binnen geïntegreerde ontwikkel- en delivery-processen. Verandering en adaptiviteit zijn de norm.
   
 • Automation - Het doel is om zoveel mogelijk van het voortbrengings- en continuïteitsproces te automatiseren, van continuous integration en cloud provisioning tot het geautomatiseerd uitvoeren van regressie- of performancetests.
   
 • Lean - Lean draait om de verbetering van de innovatie en het realiseren van de nieuwe of latente klantbehoeftes, evenals het meten en optimaliseren van de productiviteit in het hele systeem. Dit vormt een fundament voor een DevOps omgeving, cultuur en aanwezige processen.
   
 • Metrics - Het meten van defecten in productie, Failure Rate, Mean Time to Recover, klantreacties op verbeteringen en afname van storingen in productie levert cruciale informatie op om continu te kunnen verbeteren.
   
 • Sharing - Het delen van tools, ervaring, architectuur of code is essentieel voor het succes van DevOps en het realiseren van een ‘open-source’ cultuur. Zowel binnen als buiten uw team.

DevOps game

DevOps leer je niet uit een boekje, DevOps moet je ervaren en dat kan met de DevOps Game. Dave legt in de video uit wat de game is, voor wie deze bedoeld is en wat het resultaat is. 

Aan de slag met DevOps?

Neem dan voor meer informatie of uw vragen contact op met onze DevOps-specialist Dave van Herpen.

Contact

E-mail Dave