Digital

Wij helpen uw business te digitaliseren met onze end-to-end Digital-diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sogeti Digital foto

End-to-end diensten: van strategie tot implementatie en beheer

Technologie speelt een belangrijke rol in het leven van uw klanten en medewerkers. En u wilt daar continu op kunnen inspelen. Zo kunt u waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Dit vraagt om een sterke mix van marketing en technologie. Wat u aan de voorkant belooft, moet aan de achterkant waargemaakt worden. Met een consistente customer experience op al uw digitale kanalen.

Digitalisering van uw bedrijf

De digitalisering van uw bedrijf kan een ingrijpend proces zijn. Niet alleen qua techniek, maar ook voor de mensen. Veranderen doet u daarom stap voor stap. Van digitale strategie tot implementatie.

Sogeti als end-to-end partner

Sogeti Digital biedt betrouwbare end-to-end diensten. Alle expertise onder één dak. Wij helpen u met digitale transformaties en een consistente klantbeleving op al uw digitale kanalen. Soms met een oplossing op maat en soms als kant-en-klare oplossing. We nemen de uitdaging graag aan.

Onze Digital-diensten

  • Digital Strategy - de digitale versie van uw organisatie in beeld met een passende strategie.
  • Applied Innovation - innovatie is alleen waardevol als het ook toepasbaar is. Daarom experimenteren wij en onze partners zelf met nieuwe technologieën. Om daarna bewezen innovatie bij u toe te passen.
  • Experience Design - een uniforme beleving op al uw kanalen en touchpoints. Technisch perfect en een gebruiksvriendelijk en representatief design.
  • Marketing & Commerce - oplossingen voor online sales: webshops, online betalingsmogelijkheden en digital marketing campagnes.
  • Enterprise & Customer Analytics - zet data binnen en buiten uw organisatie om in informatie en inzichten. Met data-management, business intelligence en analytics creëren wij voor u waarde.
  • Mobile, IoT, Platforms - van apps tot sensoren. Wij realiseren de hele keten en creëren continue waarde vanuit onze basis: technologie.

Expertises

Waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen met onze betrouwbare end-to-end Digital-diensten.

Business Intelligence pie Sogeti

Business Intelligence

Meer rendement door betere business intelligence

Sogeti helpt u graag met het optimaliseren van uw business intelligence en data management, in welke fase uw bedrijf zich ook bevindt. De voordelen voor u?

Open Source icon Sogeti

Open Source

Met behulp van Open Source bezorgt Sogeti u altijd snel en voordelig de passende software, die continu geoptimaliseerd wordt. Veilig en betrouwbaar.

Contact

E-mail Mark