Drupal

In vier maanden een compleet nieuw sociaal intranet?

Foto Drupal bouwblokken

Aantrekkelijke en stabiele websites met Drupal.

Voor het realiseren van websites heeft Sogeti een aantal jaar geleden bewust gekozen voor Drupal als platform. Drupal is een zeer uitgebreid open source content management systeem dat je kunt uitbreiden met verschillende modules. Hierdoor maakt Sogeti aantrekkelijke websites die naadloos aansluiten bij de wensen van haar klanten.

Sogeti is officieel partner van Acquia iconSogeti is officieel partner van Acquia, het Drupal-supportbedrijf dat is opgericht door de oprichter van Drupal zelf, en lid van de Stichting Drupal Bedrijven Nederland (SDBN).

Drupal modules iconDankzij jarenlange ervaring weten onze experts perfect welke modules goed passen bij de wensen van de gebruikers. Is een module niet voorhanden, dan kiezen we voor een maatwerkoplossing.

TMap Testmethode Sogeti iconSogeti heeft ook veel kennis van integratie tussen frontend- en backend-systemen. En dankzij de solide TMap testaanpak kunt u zich zorgeloos concentreren op de inhoud van uw website.

Agile iconBij onze Drupal-projecten werken we bij voorkeur volgens een agile SCRUM-aanpak. In nauw overleg met u als klant maken we in korte ontwikkelsprints slimme keuzes om binnen budget tot het eindresultaat te komen.

Sogeti Center of Excellence Drupal team iconSogeti heeft de beschikking over een dedicated Drupal Center of Excellence. Met ruim twintig specialisten een van de grootste Drupal-teams van Nederland. Onze interactie en visueel ontwerpers zorgen ervoor dat de website niet alleen goed werkt maar er ook aantrekkelijk uitziet.

Cases.

Drupal

Updates.

Drupal