DYA-Opleidingen

Wilt u één of meerdere DYA-opleidingen volgen? Hieronder vindt u informatie en een overzicht van de door ons aangeboden opleidingen:

In Company trainingen

Aan de slag met architectuur.

Speciaal voor architecten en andere betrokkenen die bezig zijn om architectuur in hun eigen organisatie goed van de grond te krijgen, en graag ervaringen willen uitwisselen met architecten van andere organisaties, hebben we de training Aan de slag met architectuur. Voor deze training kunt u zich individueel inschrijven. Deze training vindt plaats op 17 en 31 januari, en 14 februari. U kunt zich inschrijven voor deze training door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar dya@sogeti.nl.

Driedaagse DYA-training

Om DYA goed te doorgronden en toe te kunnen passen bieden we de driedaagse DYA training aan. Het is mogelijk om na afronding van deze training het DYA certificeringsexamen af te leggen. De DYA training wordt gepland zodra er voldoende belangstelling is. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar: dya@sogeti.nl

De DYA training en de training Aan de slag met architectuur kunnen we, aangepast, ook In Company verzorgen. Voor meer informatie stuurt u een email:

Contact

E-mail Marlies

Updates

DYA-Opleidingen

Presentaties DYA Dag 2018
Getagd in: Nieuws, Presentatie, Event, Architectuur, Ethiek,

Presentaties DYA Dag 2018

Foto hardloper met smartphone
Getagd in: Blog, DYA, Architectuur, DYA-dag, Ethiek, Event,

IT architectuur is niet neutraal

Foto toegangspoortjes
Getagd in: Blog, DYA, DYA dag, Architectuur, Ethiek, Event,

Vijf vragen aan Dr. Ir. Anke van Gorp over Ethische IT Architectuur