DYA-Opleidingen

DYA opleidingen

Wilt u één of meerdere DYA-opleidingen volgen? Hieronder vindt u informatie en een overzicht van de door ons aangeboden opleidingen:

In Company trainingen

Aan de slag met architectuur.

Speciaal voor architecten en andere betrokkenen die bezig zijn om architectuur in hun eigen organisatie goed van de grond te krijgen, en graag ervaringen willen uitwisselen met architecten van andere organisaties, hebben we de training Aan de slag met architectuur. Voor deze training kunt u zich individueel inschrijven.  De training “Aan de slag met archtectuur”wordt gepland zodra er voldoende belangstelling is.

Driedaagse DYA-training

Om DYA goed te doorgronden en toe te kunnen passen bieden we de driedaagse DYA training aan. Het is mogelijk om na afronding van deze training het DYA certificeringsexamen af te leggen. De DYA training wordt gepland zodra er voldoende belangstelling is. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar: dya@sogeti.nl

De DYA training en de training Aan de slag met architectuur kunnen we, aangepast, ook In Company verzorgen. Voor meer informatie stuurt u een email:

Contact

E-mail Marlies