Embedded Software

Geïnteresseerd in onze expertise op het gebied van embedded software? Ga aan de slag met onze High Tech experts!

Ontwikkeling van uw technisch complexe en embedded software

Sogeti High Tech Software Engineering is gespecialiseerd in de ontwikkeling van technisch complexe software én software voor embedded systemen. Wij ondersteunen u met meer dan 4000 internationale high tech experts. Als aanvulling op uw eigen medewerkers of om u de zorg volledig uit handen te nemen. Onze experts beheersen een zeer breed werkveld. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste kennis in uw embedded software projecten.

High Tech Embedded SoftwareOnze experts zijn hoog opgeleid en combineren kennis van embedded software met kennis van de meest voorkomende ontwikkeltalen zoals Assembly, C, C++, C#.NET, Python en Java.  

Icon projectmethodieken voor High TechBij het ontwikkelen van embedded software maken we gebruik van verschillende ontwikkel- en projectmethodieken, zoals PRINCE2, XP, RUP en Scrum.

Icon High Tech ontwikkelen voor verschillende platformenOnze developers hebben ruime ervaring in het ontwikkelen voor verschillende platformen. Van 4- tot 64-bits en van VxWorks en QNX tot en met Microsoft- en Linux-kernels.

Icon complexe High Tech software ontwikkelingHet integreren van user interfaces, databases, gedistribueerde dataprocessing en visualisatie vereist complexe software. Wij helpen u bij het ontwikkelen van deze software.  

Icon uitdenken van wiskundige en natuurkundige modelle voor High Tech projectenWe zijn erop gebrand om projecten uit te voeren die, naast het programmeren van technisch complexe software, ook het uitdenken van wiskundige en natuurkundige modellen vereisen.

Contact

E-mail Wim