Front End Development

Bent u op zoek naar software waarmee u vlekkeloze interactie met klanten bereikt?

Het geheim achter kwalitatieve Front End Development?

Uw klantinteractie vindt bijna altijd plaats op het web dus uw klantwaardering is afhankelijk van uw webapplicaties. Hoe zorgt u dat de interactie met klanten vlekkeloos verloopt?

Icoon iteratief ontwikkelenOm uw applicaties optimaal te laten aansluiten op uw business, ontwikkelen wij deze volgens een transparante en iteratieve methode. Daardoor heeft u altijd inzicht in het ontwikkelproces en kunt u direct bijsturen. Daarbij is uw business leidend: we stemmen de tools en frameworks af op uw businesseisen, niet andersom.

User Experience iconGebruiksgemak en user experience (UX) zijn de sleutel tot een succesvolle applicatie. Daarom ontwikkelen we uw front end altijd met oog voor de eindgebruiker. Zodat uw applicatie niet alleen aansluit op uw business, maar ook op de verwachtingen en wensen van uw klanten. Intuïtief in het gebruik, met betere performance en complete security.

full-stack iconHoe eenvoudiger de voorkant van uw applicatie, hoe complexer de achterkant. Hoe zorgt u dat uw eindgebruikers niks merken van deze complexiteit? Met een softwareontwikkelaar met kennis van back end en front end development. Bij Sogeti vindt u full stack developers: opgeleid als back end en als front end developer.

Applicatie Security iconGebruikt u bedrijfskritische data via webapplicaties? Door onze brede expertise kunnen wij de volledige security van uw webapplicaties verzorgen. Dat kan op alle fronten: ook voor de back end en koppeling met andere systemen.

Sogeti open source iconU hebt alle vrijheid om uw applicaties aan te passen, over te stappen naar andere technologieën of op te schalen. Bij Front End Development maken we gebruik van Open Source-gebaseerde oplossingen. Daardoor beschikt u over een technologieonafhankelijke front end.

Weten wat Front End Development voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Christiaan Hoos.

Contact

E-mail Christiaan