Getting started met business intelligence

Hoe haal je als organisatie echt voordeel uit het nieuwe goud: informatie?

Sogeti BI Symposium 2015 Header

Geef uw business intelligence en data management een boost

U wilt snel aan de slag met business intelligence en data management. Maar welke stappen moet u zetten? En hoe brengt u de wensen van de verschillende stakeholders op één lijn? Of u nu een vliegende start wilt maken of structureel een goede strategie wilt uitdenken: onze BI consultants helpen u graag.
 

Business intelligence data optimalisatie kickstart iconMet onze Intelligent Solution Build “Business Intelligence en Data Management" komen uw stakeholders in korte tijd, stap voor stap, samen met onze BI consultants tot een gedragen oplossing. Inclusief een planning en de benodigde investering. Gerealiseerd binnen vier uur. Zo snel mogelijk aan de slag met de workshop?

 

Business Intelligence Kick Start iconWilt u de bestaande tools vervangen of toetsen? Heeft u een idee voor een rapportage, maar geen idee of deze makkelijk te realiseren is? Een snelle betaalbare proof of concept biedt uitkomst. Met de Business Intelligence Kickstart krijgt uw project in een paar dagen een concrete boost, zonder investering in hard- of software. De resultaten zijn een week lang door u uit te proberen. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor de volgende stap. Zo snel mogelijk aan de slag met de Intelligent Kickstart?

 

Business intelligence strategie iconOm impact te realiseren heeft u een gedegen strategie voor uw business intelligence en data management nodig. Met behulp van de Sogeti BI Roadmap bepalen we de aanpak en de richting voor nieuwe initiatieven, definiëren we de contouren van uw toekomstige business intelligence organisatie en brengen we de benodigde transformatie in kaart. Uw concrete route van ‘data naar impact’.

Contact

E-mail Mark

Updates

Getting started met business intelligence

Do's and don'ts datamanagement
Getagd in: Blog, BI, Data, datamanagement, Datahuishouding,

Do’s en Don’ts van datamanagement

BI-Symposium 23 november 2015 - Van big data naar real value
Getagd in: Blog, Bi Symposium 2015, Big Data; Business Intelligence; Analytics; Data smartness, Data slimheid,

Gebruik meer data-slimheid in dit gegevensobsessieve tijdperk

Metadatamanagement
Getagd in: Blog, Business Intelligence, , Big Data, datamanagement, Datagovernance, Datatooling,

Ontwikkel je obsessie voor metadata management