Infrastructuur testen

Meer kwaliteit in minder tijd? Vraag nu expertise aan op het gebied van Quality Assurance & Testing!

Cover World Quality report 2017-2018

Grip op de kwaliteit van uw IT-infrastructuur

Het wordt steeds moeilijker om de integrale werking van uw IT-infrastructuur te overzien en te beheersen. Uw klanten verwachten dat het simpeler en beter wordt en willen profiteren van zaken als de Cloud, Bring Your Own Device en Mobility. Voor u is het zaak risico’s in kaart te brengen, zodat u de juiste maatregelen kunt nemen. En de kwaliteit van uw IT-infrastructuur gewaarborgd is.

IT infrastructuur testenGestructureerd testen van uw infrastructuur vereist een goede aanpak. Met TMap | Infrastructuur, onze unieke testaanpak, helpen wij u om de juiste testactiviteiten op het juiste moment uit te voeren.

 

IT Experts infrastructuur testenHet opzetten en beheren van een goede IT-infrastructuur is een vak op zich. Het testen ervan ook. Daarom beschikken onze experts over kennis en ervaring zowel op het gebied van IT-infrastructuur als testen.

Test tool shop iconHerbruikbare testware zorgt voor een kostenefficiënt en herhaalbaar testproces. In onze toolkit hebben wij een uitgebreide set aan best practice testtemplates. Voor een groot aantal infrastructurele oplossingen. Het resultaat? Sneller en efficiënter testen.

Meer weten over gestructureerd testen van uw infrastructuur? Kijk dan in onze webshop voor ons TMap | Infrastructuur boek.

Contact

E-mail Christiaan