Infrastructuur testen

Ontdek de laatste trends in IT-testen en -kwaliteit! Download het World Quality Report 2017-2018.

Cover World Quality report 2017-2018

Grip op de kwaliteit van uw IT-infrastructuur

Het wordt steeds moeilijker om de integrale werking van uw IT-infrastructuur te overzien en te beheersen. Uw klanten verwachten dat het simpeler en beter wordt en willen profiteren van zaken als de Cloud, Bring Your Own Device en Mobility. Voor u is het zaak risico’s in kaart te brengen, zodat u de juiste maatregelen kunt nemen. En de kwaliteit van uw IT-infrastructuur gewaarborgd is.

IT infrastructuur testenGestructureerd testen van uw infrastructuur vereist een goede aanpak. Met TMap | Infrastructuur, onze unieke testaanpak, helpen wij u om de juiste testactiviteiten op het juiste moment uit te voeren.

 

IT Experts infrastructuur testenHet opzetten en beheren van een goede IT-infrastructuur is een vak op zich. Het testen ervan ook. Daarom beschikken onze experts over kennis en ervaring zowel op het gebied van IT-infrastructuur als testen.

Test tool shop iconHerbruikbare testware zorgt voor een kostenefficiënt en herhaalbaar testproces. In onze toolkit hebben wij een uitgebreide set aan best practice testtemplates. Voor een groot aantal infrastructurele oplossingen. Het resultaat? Sneller en efficiënter testen.

Meer weten over gestructureerd testen van uw infrastructuur? Kijk dan in onze webshop voor ons TMap | Infrastructuur boek.

Contact

E-mail Christiaan

Updates

Infrastructuur testen

Sogeti Testival screenshot video
Getagd in: Blog, Testen, Testival, Reporter,

Sogetisten introduceren nieuw festival in het testvak [VIDEO]

TMap Dag 2015 Promo image
Getagd in: Nieuws, Tmap dag, TMap Dag 2015, TMap HD, Testing, IT-kwaliteit, Datakwaliteit,

Welke onderwerpen wil jij terugzien op TMap Dag 2015?

Wie is Test & Quality Engineer Charlotte Janus?
Getagd in: Blog, Testing, Tester, Reporter, Charlotte Janus, test & quality engineer, agile tester, T- shaped tester, dev ops omgeving,

Wie is Test & Quality Engineer Charlotte Janus? [REPORTER]