IoT Build Services

Bouw eenvoudig een robuust IoT platform in drie concrete stappen. Vraag de IoT Build Service aan.

Bouw een werkend en kwalitatief IoT platform.

Tijdens ‘IoT Define’ - oftewel één of meerdere workshops van onze ‘Start with IoT’ diensten -  wordt het te bouwen IoT platform gedefinieerd. In de IoT Build-fase wordt het IoT platform daadwerkelijk gebouwd. Ook zakelijke uitgangspunten zoals business cases, use cases en technische eisen worden tijdens deze fase vastgesteld.

De drie stappen van IoT Build

Stap 1: IoT Design

Het ontwerp van het te bouwen platform wordt opgezet, inclusief architectuur, bouwblokken en interfaces.

Stap 2: IoT Implementatie

Tijdens de tweede stap in de IoT Build-fase worden de benodigde bouwblokken gemaakt en/of geconfigureerd. De benodigde kennis en kunde om IoT bouwblokken te implementeren wordt bepaald door de IoT laag. De IoT Implementatie is volgens het CTTA-Model in de lagen Connect-Talk-Think-Act verdeeld.

Stap 3: IoT Test

De individuele IoT bouwblokken worden in het IoT platform geïntegreerd en het gehele platform wordt geverifieerd en gevalideerd op o.a. functionaliteit, robuustheid en of deze voldoet aan de klanteisen. De aanpak hiervoor is IoTMap, beschreven in het boek ‘Testing in an IoT Environment’. Bekijk nu onze IoT Test aanpak 

Kies uw eigen aanpak

Afhankelijk van de omvang van de bouwstap, kunnen bovenstaande stappen in één keer, als ‘waterval’, of op een Agile werkwijze in meerdere stappen worden uitgevoerd. Zodra de bouw van het IoT platform gereed is kan deze in de volgende ‘IoT Run’- fase daadwerkelijk op uw eigen of een Sogeti-locatie worden geëxploiteerd.

Expertises

Bouw eenvoudig een robuust IoT platform in drie concrete stappen. 

Contact

E-mail Steven