IoT Digital Device management

​Beheer uw IoT devices op een betrouwbare stabiele basis.
Vraag Digital Device Management aan.

Zorgeloos uw apparaten en bijbehorende infrastructuur overzichtelijk beheren.

Om zekerheid te hebben over uw devices moet u kunnen rekenen op een betrouwbaar apparaatbeheersysteem. Met IoT Digital Device Management en apparaatbeheer heeft u een stabiele basis voor uw complete IoT apparaat infrastructuur met integratie op bestaande processen en services.

Deze service biedt u: 

 • Starten bij het ontwikkelproces
  Integreer Device Management direct vanaf het engineering en ontwikkelproces. Bereid uw IoT apparaat voor op het verzenden van intelligent device analyses en ontvangen van software upgrades. Verkort zo de time to market terwijl u in controle blijft over de kwaliteit van het product vanaf de eerste lancering.
   
 • Apparaatbeveiliging
  Ingebouwde apparaatbeveiliging, zodat enkel geauthenticeerde apparaten kunnen verbinden met zowel het relevante managementsysteem evenals backend systemen. Door uitgebreide autorisatie services is er duidelijke controle over de rechten.
   
 • Veiligheid
  Alle apparaatdata en informatie wordt veilig verzonden en opgeslagen, in de Cloud of in uw eigen datacenter. Met de beschikking over de digitale identiteit van elk apparaat wordt het monitoren van assets zeer eenvoudig. Of het nu om enkele of duizenden apparaten gaat, met de juiste informatie kan er snel en correct worden gehandeld.
   
 • Integratie
  Integratie faciliteert samen met andere services de flexibiliteit van uw proces en werkzaamheden. Zo kan een 3e partij zich bijvoorbeeld ontfermen over het onderhoud, maar ook integratie met bestaande licentie- processen wordt hierdoor mogelijk.
   
 • Schaalbaarheid en lifecyclemanagement
  Schaalbaarheid van systemen en services is essentieel voor uw productontwikkeling. Zo kunnen services direct meeschalen met de vraag, in lijn met uw business. De services zijn ingericht met zicht op device lifecycle management, voor het uitrollen, onderhouden en uitfaseren van diensten en apparaten.

Contact

E-mail Steven