Kwaliteit en Testen

Ontdek de laatste trends in IT-testen en -kwaliteit! Download het World Quality Report.

World Quality Report 2015-2016

IT testing met een overkoepelende visie

Het IT-landschap wordt steeds complexer. U integreert bijvoorbeeld verschillende technologieën en platformen, ontsluit applicaties en pakketten via desktop of apps en maakt misschien gebruik van de cloud. Hoe houdt u uw risico’s en kwaliteit onder controle? Dat vraagt om een overkoepelende visie en geïntegreerde testaanpak. En een partner die al deze aspecten kan overzien: Sogeti.

Test team iconOnze IT testing managers en consultants maken voor u het verschil. Met een schat aan kennis en ervaring klaren zij elke testklus. Ze geven u advies of nemen u alle zorg uit handen.

Gestructureerd test iconGestructureerd testen is een vak. Wij helpen u graag met de uitvoering van testwerkzaamheden in de hele levenscyclus van uw product. Acceptatietesten, business intelligence testen, IT testing van apps en security testing: Sogeti heeft een specifieke testaanpak voor elke omgeving.

geautomatiseerd testenEen goed en geautomatiseerd testproces zorgt ervoor dat u sneller en nauwkeuriger kunt testen, bij elk project weer. Met testautomatisering kunt u kostenbesparingen realiseren tot wel 70%. Wij helpen u bij het opstellen, inrichten en gebruiken van een geautomatiseerd testproces op maat, voor elke omgeving of applicatie.

Java en Microsoft test iconTesten in een Microsoft of Java omgeving vraagt om een andere aanpak en testomgeving dan voor uw Mainframe applicaties. Uw testinfrastructuur onder controle houden en/of krijgen? Sogeti heeft de kennis en ervaring die u zoekt.

Icoon Sogeti test opleidingenWilt u uw testwerkzaamheden graag in eigen hand houden? Sogeti geeft verschillende test- en kwaliteitszorgopleidingen. Bekijk een compleet overzicht van onze testopleidingen.

Expertises

Uw risico’s en kwaliteit onder controle met een geïntegreerde testaanpak.

SAP Testen icoon

SAP Testen

Krijg grip op kwaliteit en kosten van wijzigingen binnen uw bedrijfsprocessen met SAP Testen van Sogeti. Vraag een gratis intake aan en reduceer kosten en risico’s.

Contact

E-mail Mark

Events

Kwaliteit en Testen

TMapDag2016_ZooomIN

Zooom In op 'Trends in Testen'

Hotel van der Valk Groningen - Hoogkerk

Hoe je ook kijkt naar digitale transformatie, The Internet of Things (IoT), Business Intelligence, Big Data of Cloud: kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. En dat roept vragen op. Wie bepaalt anno 2017 wat goed is en wat niet?