Connect Talk Think Act

Connect Talk Think Act

Ook in uw wereld heeft IoT enorme impact.

Met het bewezen end-to-end CTTA-model (Connect, Talk, Think, Act) helpen wij vooruitstrevende organisaties bij het creëren van waarde met IoT. Ontdek hoe u waarde kunt creëren met Internet of Things met een IoT-workshop.

Met het bewezen end-to-end CTTA-model (Connect, Talk, Think, Act) helpen wij vooruitstrevende organisaties bij het creëren van waarde met IoT. 

Connect

 Connect 

Via slimme sensoren kunnen alle soorten dingen, machines, apparaten of componenten met het internet verbonden worden.

 

Talk-Think

 Talk

Welke data moet gegenereerd worden en hoe wilt u deze data verzamelen en opslaan? Het is belangrijk om te bepalen met welk doel de connected ‘Things’ met elkaar praten. Hoe en op welke manier draagt deze conversatie bij aan uw organisatiedoelstellingen?

Talk-Think

 Think

Van (big) data naar real value. Een gerichte en business-gedreven analyse van data kan uw organisatie significant voordeel opleveren ten opzichte van de concurrentie.

Act

 Act

Hoe zorgt u ervoor dat beschikbare informatie ook echt te gelde gemaakt wordt voor het aansturen van bedrijfsprocessen? Onderneem acties op basis van intelligentie die beschikbaar is gekomen via de IoT-toepassing.

connect-talk-think-act flow

Benieuwd naar de CTTA aanpak? 

Laat je inspireren door de CTTA aanpak in onze IoT use-cases. Wil je weten hoe IoT via CTTA ook waarde kan toevoegen voor jouw organisatie, vraag dan een IoT-workshop aan. 

Vraag een IoT-workshop aan

Kan ik je helpen?