DYA opleidingen

DYA-Opleidingen

Een DYA-opleiding volgen?

Sogeti biedt open architectuur trainingen aan. Momenteel worden deze online verzorgd. Ook is het mogelijk een training op maat voor jouw organisatie te maken. Bekijk hieronder de informatie en een overzicht van de door ons aangeboden opleidingen!

Online DYA-training

Om DYA goed te doorgronden en toe te kunnen passen bieden we de online DYA-training aan. In 5 online sessies leer je een effectieve architectuurpraktijk in te richten. Naast de online sessies krijgen de deelnemers opdrachten om de theorie toe te passen op praktijksituaties. Het is mogelijk om na afronding van deze training het DYA certificeringsexamen af te leggen. De DYA training wordt gepland zodra er voldoende belangstelling is. De online DYA-training start op donderdagen 23, 30 september en 7, 14, 21 oktober. Je kunt jouw belangstelling kenbaar maken door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar: dya@sogeti.nl

Cursusbeschrijving online DYA-training

Inschrijven voor de online DYA-training 2021

In Company training

Het is ook mogelijk om een training in company te verzorgen. Dit kan de standaard DYA-training zijn voor architecten, of een op maat gemaakt programma voor jouw organisatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk een opleiding op te zetten voor zowel architecten als andere betrokkenen die bezig zijn om architectuur in hun eigen organisatie goed van de grond te krijgen.

In company info aanvragen

DYA-opleidingen volgen?

Heb je een andere vraag met betrekking tot de architectuuropleidingen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Kan ik je helpen?