OneShare

Microsoft OneShare Sogeti Nederland Icon

OneShare: sneller ontwikkelen in de cloud met selfservice portaal voor test- en ontwikkelomgevingen

Gebruikt u voor uw applicatie-ontwikkeling een Agile/Scrum aanpak en DevOps teams? En is het snel beschikbaar hebben van test- en ontwikkelomgevingen daarbij vaak een uitdaging? Ervaar dan hoe we best practices en ervaring met applicatie ontwikkeling in de Cloud hebben samengebracht in de oplossing OneShare.

Met één druk op de knop beschikt u eenvoudig en snel over een selfservice portaal waarin developers en testers direct zelf hun desktops, tools en omgevingen kunnen opzetten en beheren.

Zodat test- en ontwikkelomgevingen beschikbaar zijn wanneer u maar wilt. OneShare is de optimale balans tussen flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en kosten.

Sogeti OneShare IconDankzij OneShare zijn uw test- en ontwikkelomgevingen tijdens de hele levenscyclus van uw applicaties beschikbaar. U beschikt over een snelle, flexibele en continue applicatieomgeving op Microsoft Azure. Zo kunt u altijd de kwaliteit van uw applicaties borgen.

OneShare pay-per-use iconOneShare werkt volgens het principe van pay-per-use. U betaalt alleen wanneer de omgeving in gebruik is, heeft inzicht in de kosten van uw ontwikkel- en testomgevingen én verlaagt uw kosten aanzienlijk.

OneShare template library iconOneShare draagt bij aan de flexibiliteit en productiviteit van uw ontwikkel- en testteams. Door het gebruik van de templates library waarin de meest gebruikte configuraties standaard beschikbaar zijn zet u omgevingen als het ware met één druk op de knop op. Een nieuw teamlid is al na 15 minuten productief.

Contact

E-mail Ton

Updates

OneShare

Microsoft technologie Cloud vacatures
Getagd in: Blog, Microsoft, Vacatures, Nieuwste technologieën,

"Ontwikkelen met de nieuwste Microsoft-technologieën"

Sogeti host DIWUG
Getagd in: Blog, Microsoft, DIWUG,

Bezoek de DIWUG-avond bij Sogeti op 29 oktober 2015

sogeti partner of the year 2015 microsoft
Getagd in: Blog, Microsoft, Microsoft Awards,

Sogeti wint Microsoft Partner of the Year award voor 'Devices en Deployment'

Downloads