Open Source

Meer weten over wat de Open Source oplossingen van Sogeti voor uw business kunnen betekenen? E-mail ons graag uw vraag.

Screenshot Katinka Slingerland video Open Source en Java

Waarom kiezen voor Open Source?

Open Source: unlock de innovatiekracht van de Open Source community. Sogeti staat klaar om uw software te optimaliseren met Open Source gebaseerde oplossingen.

Open source icon SogetiTechnologische innovatie vindt vaak plaats op basis van Open Source. U kunt nieuwe software integreren, functionaliteit toevoegen, overstappen en uitbreiden wanneer u wilt. De softwarecode is vrij beschikbaar in de Open Source community, bestaande uit tienduizenden experts waaronder die van Sogeti. Zo kunt u optimaal profiteren van de innovatiekracht en maakt u alleen kosten voor ontwikkeling, (cloud based) abonnementsvormen of de support die u van ons afneemt. Wij bieden u onderstaande oplossingen:

Java development iconJava is een veelgebruikte programmeertaal binnen de Open Source community, waardoor het volop innovatiemogelijkheden biedt. Onze 160 gecertificeerde Java-specialisten helpen u graag met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de innovatie en groei van uw business.

Middleware Migratie icon SogetiVersnel uw business en reduceer uw Total Cost of Ownership (TCO) met bewezen middleware-oplossingen van Red Hat.

Front end iconEen vlekkeloze interactie met klanten via uw applicaties; wij realiseren het voor u door middel van kwalitatieve Front End Development. Gebruiksgemak, eenvoud en natuurlijk security zijn voor ons het belangrijkst.

Drupal icon SogetiMet Open Source CMS Drupal bieden wij u aantrekkelijke en stabiele websites die op ieder moment gemakkelijk aangepast kunnen worden. Issues worden snel opgelost dankzij ons partnership met support-expert Acquia.

Sogeti Cyber Security iconVan veilig voelen naar echt veilig zijn; dat doen we samen. Houdt de regie over uw systemen in handen met Security van Sogeti. Wij monitoren interne en externe ontwikkelingen en combineren deze zodat u kunt anticiperen in plaats van reageren en beveiligingsrisico’s minimaliseert.

Cloud iconSnellere en flexibelere IT met minder kosten? Het kan wanneer u kiest voor onze cloud services. Uw (Open Source) applicaties kunnen wij transformeren naar de cloud, zodat u snel en voordelig kunt opschalen op piekmomenten.

Sogeti applicatie ontwikkeling en beheerU wilt optimaal gebruik maken van applicaties, maar heeft de kennis hiervoor niet in huis? Onze experts kunnen u de ontwikkeling en het beheer van applicaties (deels) uit handen nemen.

U bent altijd verzekerd van betrouwbare software en support dankzij ons partnership met Red Hat. Red Hat test, certificeert en support Open Source-oplossingen. Een veilige en betrouwbare enterprise-oplossing is het resultaat.

Expertises Open Source

Drupal icon Sogeti

Drupal

Een professionele website die u snel en optimaal ontwikkelt, aanpast en beheert? Sogeti regelt het voor u, met behulp van CMS Drupal en TMap.

Java Development icon Sogeti Nederland

Java

Toekomstvaste software en een snellere ontwikkeling van uw organisatie? Ontdek wat Sogeti op het gebied van Java en Open Source voor u kan betekenen.

Container Application Services icon

Container Application Development

Verbeter uw concurrentiepositie met een volgende stap in softwareontwikkeling. Ontdek Container Application Development voor korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, implementatiezorgen of uitrolproblemen.

Contact

E-mail Robert Jan