SAP Output Management

Ontdek de mogelijkheden van SAP Document Presentment. Vraag nu een gratis demo aan bij Arnoud.

Controle over uw klantcommunicatie dankzij SAP Document Presentment

Als organisatie communiceert u met uw klanten. Uw merk, communicatie in het kader van wet- en regelgeving en gepersonaliseerde marketinguitingen vragen om een doordachte opzet van uw communicatiemiddelen.

Sogeti is gespecialiseerd in Outputmanagement. Deze oplossing biedt u alle flexibiliteit om uw klantcommunicatie persoonlijk en relevant te maken. Dankzij StreamServe bent u in staat om op basis van door u ingestelde triggers geautomatiseerd en gecontroleerd te communiceren, via elk gewenst medium.

  • Als marktleider in Outputmanagement hebben we onze aanpak gestructureerd, zodat we grip houden op de implementatie en het beheer.
  • Onze consultants werken vanuit één Center of Excellence aan de realisatie van Outputmanagement. Hierdoor zit alle kennis bij elkaar en kunnen we snel en tegen minimale kosten opereren.
  • Daar waar het mogelijk is voeren we werkzaamheden offshore uit. Het resultaat? Zo laag mogelijke kosten voor u.
  • Met SAP Document Presentment verbetert u uw communicatieprocessen. Wij verzorgen de implementatie en het beheer, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw communicatie. Nu en in de toekomst.

Overweegt u SAP Document Presentment of wilt u uw bestaande oplossing optimaliseren? We adviseren u graag.

Contact

E-mail Arnoud