Requirements Lifecycle Management

Requirements Lifecycle Management: grip op kwaliteit, vanaf de start

Kwaliteit kent vele definities. Het kan gaan over het product of over het proces.

De kwaliteit van de opgestelde requirements bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van de oplossing én het proces waarmee de oplossing tot stand komt. Goede requirements vertalen de kwaliteitseisen van uw gebruikers zo volledig mogelijk, waardoor u sneller en effectiever tot een beter eindresultaat komt.

Requirements Inspection iconVeel IT-projecten overschrijden deadline en budget. In meer dan een kwart van de gevallen komt dat door gebrekkige of onvolledige requirements. Voorkom vertraging en hogere kosten door Sogeti’s Requirements Inspection.

Requirements lifecycle management iconMet Requirements Lifecycle Management (RLcM) verkrijgt u heldere, volledige en altijd actuele requirements. U kunt RLcM naadloos integreren in uw bestaande methoden van systeemontwikkeling en –beheer. Het resultaat? Meer grip op kleine én grote veranderingen.

Requirements lifecycle management specialisten iconOnze specialisten hebben jarenlange ervaring in het verzamelen, opstellen en beheren van requirements. We bieden opleidingen en coaching aan, maar kunnen uw requirements-processen ook geheel van u overnemen.

Bent u benieuwd of uw requirements goed genoeg zijn?

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.