Security Testing

Download gratis het Security magazine boordevol eyeopeners over softwareveiligheid.

Security magazine cover foto

Is uw organisatie in staat om tijdig en adequaat te reageren op nieuwe risico’s? Voldoet u aan alle normen op het gebied van compliancy? Met Security Testing geven we u inzicht in uw kwetsbaarheden en risico’s. Zo vroeg mogelijk, want voorkomen is beter dan genezen.

Maatwerk security testen iconSecurity Testing afgestemd op uw specifieke behoefte: penetratie, vulnerability, automated, manual of specials zoals Social Engineering en Ddos.

mobile app infrastructuur proces website security testen iconWe testen niet alleen uw websites, mobile apps, infrastructuur, Internet of Things-toepassingen en eventuele maatwerkapplicaties, maar ook uw processen en organisatie.

Technische- en business-impact IT SecurityU krijgt inzicht in de technische- en business-impact van onze bevindingen. Zo weet u wat u moet verbeteren en wat u daarvoor terugkrijgt.

 

Security-test

Is uw data goed beveiligd? Vraag nu een security-test aan.

Cases.

Security Testing

Events.

Security Testing

TMapDag2016_ZooomIN

TMap Dag 2016: ZOOOM IN

Cinemec

Tijd om nu eens écht in te zoomen op kwaliteit en de bijbehorende thema’s zoals Agile, DevOps en Test Automation. Kom naar de TMap Dag 2016.
Ronde tafel SOC

Security Operations Centers (SOC) bij financiële dienstverleners

Sogeti Vianen

Hoe houden financiële dienstverleners grip op hun Security met een Security Operations Center (SOC)? Ervaar het op 14 oktober.