StreamServe

Ontdek de mogelijkheden van StreamServe / SAP Document Presentment. Vraag nu een gratis demo aan bj Arnoud.

Controle over uw klantcommunicatie dankzij StreamServe en SAP Document Presentment

Als organisatie communiceert u met uw klanten. Uw merk, communicatie in het kader van wet- en regelgeving en gepersonaliseerde marketinguitingen vragen om een doordachte opzet van uw communicatiemiddelen.

Sogeti is gespecialiseerd in StreamServe. Deze oplossing biedt u alle flexibiliteit om uw klantcommunicatie persoonlijk en relevant te maken. Dankzij StreamServe bent u in staat om op basis van door u ingestelde triggers geautomatiseerd en gecontroleerd te communiceren, via elk gewenst medium.

Icon gestructureerde Streamserve aanpakAls marktleider in StreamServe hebben we onze aanpak gestructureerd, zodat we grip houden op de implementatie en het beheer.

Icon Streamserve consultants SogetiOnze consultants werken vanuit één Center of Excellence aan de realisatie van StreamServe-oplossingen. Hierdoor zit alle kennis bij elkaar en kunnen we snel en tegen minimale kosten opereren.

Sogeti Streamserve Offshore iconDaar waar het mogelijk is voeren we werkzaamheden offshore uit. Het resultaat? Zo laag mogelijke kosten voor u.

Icon communicatie optimalisatie StreamserveMet StreamServe verbetert u uw communicatieprocessen. Wij verzorgen de implementatie en het beheer, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw communicatie. Nu en in de toekomst.

Overweegt u StreamServe of wilt u uw bestaande oplossing optimaliseren? We adviseren u graag.

Contact

E-mail Arnoud