Technologie Monitor

De grote versnelling in technologische ontwikkelingen raakt ook uw organisatie. Heeft u inzicht nodig in de betekenis voor uw strategie?

Inzicht in innovatie voor uw strategievorming

Ontwikkelingen gaan razendsnel in de IT. Big data, Cloud, DevOps en Internet of Things volgden direct op ontwikkelingen als Social, Mobile en Agile. En nu schreeuwen Blockchain, Artificial Intelligence, Virtual Reality en Chatbots ook om uw aandacht.

Hoe houdt u de vinger aan de pols? Hoe bepaalt u welke rol u wilt spelen, waar de toekomst ligt voor uw organisatie? Om de juiste keuzes te maken, kunt u niet buiten betrouwbare informatie over de laatste technologische ontwikkelingen. Een kompas in tijden van disruptie.

Benut ons wereldwijde netwerk van experts

Met de TechnologieMonitor zetten onze consultants periodiek de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor u op een rij. Specifiek gericht op uw organisatie. Maatwerk dat u helpt uw strategie te bepalen, met inspirerende inzichten over innovatieve ontwikkelingen en de consequenties ervan voor uw organisatie.

Met onze consultant bespreekt u de doelstellingen en frequentie van uw TechnologieMonitor. In dialoog komen we tot inzicht en advies voor toegepaste innovatie, in het kader van uw strategie.  Hiermee bent u in staat gefundeerde keuzes te maken.

Ontdek wat de TechnologieMonitor voor u kan betekenen.

Bent u op zoek naar een kompas in tijdens van disruptie. Ontdek dan de mogelijkheden van de Technologiemonitor voor uw organisatie. Bekijk de uitgebreide informatie in de flyer of neem direct contact op met André Helderman. 

Contact