Test Management en Consultancy

Meer kwaliteit in minder tijd? Ga aan de slag met onze test-experts!

Cover World Quality report 2017-2018

Test Management en Consultancy: grip op uw testprocessen.

Testen speelt een belangrijke rol in de gehele levenscyclus van uw software development proces. Veranderende marktomstandigheden vragen om een doeltreffende testaanpak, geïntegreerd in uw bestaande IT-organisatie. De ene keer strikt en gestructureerd, de andere keer lean en flexibel. Maar altijd met als doel om grip te krijgen op uw testprocessen. Met Test Management & Consultancy van Sogeti krijgt u deze grip.

TMap Next SogetiOnze bewezen aanpak TMap NEXT®  reikt u alle handvatten aan om uw testproces op maat in te richten. Met onze methode TPI NEXT®  garanderen wij u bovendien voortdurende optimalisatie van uw bestaande testproces.

Test professional team SogetiTesten is een vak op zich. Onze test management consultants combineren hun gecertificeerde testkennis en -ervaring met hun kennis over bedrijfsprocessen.

Product risico AnalyseVoor een effectief en efficiënt testproces is een Product Risico Analyse (PRA) onontbeerlijk. U kunt de PRA afnemen tegen een vaste prijs en met een helder omschreven eindresultaat via testingservices.nl.

Root Cause AnalysisVindt u fouten pas laat in het proces? Of heeft u last van ernstige productieverstoringen en geen inzicht in de oorzaak? Een Root Cause Analysis kan uitkomst bieden. Lees meer hierover op testingservices.nl.

Managed Testing ServicesAls u kiest voor Managed Testing Services (MTS) draagt u de volledige zorg voor al uw test- en kwaliteitsactiviteiten over aan Sogeti. Zodat u gegarandeerd het meest effectieve en efficiënte testproces heeft.

Meer weten over Managed Testing Services?

Worstelt u met het inpassen van testen in uw scrumaanpak?

Contact

E-mail Mark