Testing

Alles weten over onze nieuwe kijk op testen en kwaliteit?

Sogeti testen header foto

IT testing met een overkoepelende visie

Het IT-landschap wordt steeds complexer. U integreert bijvoorbeeld verschillende technologieën en platformen, ontsluit applicaties en pakketten via desktop of apps en maakt misschien gebruik van de cloud. Hoe houdt u uw risico’s en kwaliteit onder controle? Dat vraagt om een overkoepelende visie en geïntegreerde testaanpak. En een partner die al deze aspecten kan overzien: Sogeti.

Test team iconOnze IT testing managers en consultants maken voor u het verschil. Met een schat aan kennis en ervaring klaren zij elke testklus. Ze geven u advies of nemen u alle zorg uit handen.

Gestructureerd test iconGestructureerd testen is een vak. Wij helpen u graag met de uitvoering van testwerkzaamheden in de hele levenscyclus van uw product. Acceptatietesten, business intelligence testen, IT testing van apps en security testing: Sogeti heeft een specifieke testaanpak voor elke omgeving.

geautomatiseerd testenEen goed en geautomatiseerd testproces zorgt ervoor dat u sneller en nauwkeuriger kunt testen, bij elk project weer. Met testautomatisering kunt u kostenbesparingen realiseren tot wel 70%. Wij helpen u bij het opstellen, inrichten en gebruiken van een geautomatiseerd testproces op maat, voor elke omgeving of applicatie.

Java en Microsoft test iconTesten in een Microsoft of Java omgeving vraagt om een andere aanpak en testomgeving dan voor uw Mainframe applicaties. Uw testinfrastructuur onder controle houden en/of krijgen? Sogeti heeft de kennis en ervaring die u zoekt.

Icoon Sogeti test opleidingenWilt u uw testwerkzaamheden graag in eigen hand houden? Sogeti geeft verschillende test- en kwaliteitszorgopleidingen. Bekijk een compleet overzicht van onze testopleidingen.

Meld u nu aan voor de TMap Dag 2015

We kunnen er niet omheen: IT-kwaliteit houdt ons meer dan ooit bezig. Klanten eisen het. Eindgebruikers verwachten het. En u? U organiseert het. Ongeacht de rol en de omgeving waarin u werkt.

Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid. We delen ervaringen, successen en best practices. Maar vooral onze passie voor testen en kwaliteit, waarbij samenwerking nu en in de toekomst centraal staat.

Expertises

Cases.

Testing

Events.

Testing

TMap Dag 2015 op 29 september

TMap Dag 2015

We kunnen er niet omheen: IT-kwaliteit houdt ons meer dan ooit bezig. Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid.

Meld je nu aan