Power Platform - landingpage

Low-code

Aan de slag met Microsoft Power Platform?

Sinds kort heeft Sogeti als een van de eerste system integrators ter wereld de nieuwe Low Code Application Development Advanced Specialization behaald. Daaruit blijkt hoe sterk wij ons focussen op het uitbouwen van onze Power Platform-expertise.

Download Whitepaper

microsoft-power-apps-partner-of-year

Efficiënt businessuitdagingen oplossen met Power Platform

Sogeti werkt al met Power Platform sinds de lancering van Power BI in 2011. Inmiddels hebben wij wereldwijd meer dan duizend gecertificeerde Power Platform-consultants in dienst. “Wij leggen intern zwaar de focus op certificeringen en klantsucces. Dat heeft ons geholpen bij de aanvraag van de Low Code Advanced Specialization, deze verliep op rolletjes. We zijn verheugd met deze erkenning, omdat het klanten en Microsoft-leveranciers bewust maakt van de vele mogelijkheden die we hen op dit gebied kunnen bieden”, zegt Vijayalakshmi Venkataraman, Application and Cloud Technology Practice Lead bij Sogeti.

Op basis van Power Platform ondersteunt Sogeti verschillende klanten, in diverse sectoren bij uiteenlopende activiteiten – van end-to-end greenfield-projecten tot de ontwikkeling van losse apps. Daarvoor beschikt Sogeti over een aantal krachtige middelen om Power Platforms efficiënt in te zetten. Denk aan hackathons om razendsnel prototypes voor actuele uitdagingen te ontwikkelen en een Power Platform Library met componenten en best practices om de implementatie in elke soort omgeving te kunnen versnellen. 

Low-code, high impact - webinar serie

Samen met Microsoft organiseerde Sogeti een serie webinars om de kracht van het Power Platform te laten zien. Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Sogeti en Rabobank op het gebied van het Power Platform? Of bekijk hoe Port of Rotterdam dankzij het Power Platform en citizen development sneller kan inspelen op veranderingen, processen kan optimaliseren en apps zelfstandig kan beheren en doorontwikkelen. Zónder programmeerkennis!

Bekijk de webinar met Rabobank 

Watch Webinar: Low code - High impact, de kracht van Power Platform. Met Bart de Boer van Rabobank on YouTube.

Bekijk de webinar met Port of Rotterdam

Watch Webinar - Low code, High impact - Port of Rotterdam on YouTube.

Meer klantverhalen

Kotug werkt samen met Sogeti

Kotug beoordeelt vaardigheden kapiteins met Sogeti Power App

Ontdek hoe Sogeti aan de hand van het Microsoft Power Platform havensleepbedrijf Kotug hielp met de ontwikkeling van de beoordelingsapp.

Power Platform Rabobank

Rabobank: volgende stap digitale transformatie door implementatie Power Platform

Rabobank koos voor een low-code strategie op basis van Microsoft Power Platform om Rabobank te helpen wendbaar te zijn, zonder de controle te verliezen. Lees de case!

patrouillevaartuig-rpa15-containerschip-havenbedrijf-rotterdam

Power Platform houdt Port of Rotterdam op koers

Een soepele doorstroming is cruciaal voor Port of Rotterdam. Efficiënt gebruik van de infrastructuur minimaliseert kosten en dat lukt alleen als het havenbedrijf digitaal topfit blijft. Dit gaat nu nog sneller omdat honderden medewerkers zonder programmeerervaring via Power Platform zelf apps bouwen en up-to-date houden.  

Kan ik je helpen?

Sogeti Raoul Bejdad Power Platform Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600
Sogeti Power Platform blog 5 social image

Meer informatie over de mogelijkheden van Power Platform

Whitepaper 

Mock up whitepaper power platform

Download deze hier 

Brochure

Sogeti Power Platform Brochure

Download deze hier 

Blogs

Sogeti Power Platform blog 6 social image

Lees alles over Power Platform in onze serie blogs 

Podcasts

Audio URL: