Transformational Services

Benieuwd hoe technologische ontwikkelingen jouw bedrijfsvoering beïnvloeden? Lees de whitepaper over Technology Transformation.

Business Transformational services

Bedrijfsverandering is permanent

Technische innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dat vraagt veel van het verandervermogen van jouw organisatie, waarbij een naadloze koppeling tussen nieuwe technologie en het bestaande landschap vaak een voorwaarde voor succes is.

Dat stelt jouw organisatie voor een uitdaging: hoe pas je (nieuwe) technologie toe om betere of andere business te kunnen doen met oog voor bestaande processen, systemen en organisatie?

Vooruitziende blik is een pré

Het is van belang dat je adequaat reageert op technologische innovaties en daarmee een bedrijfsverandering in gang zet. Bij dit veranderproces is een vooruitziende blik pré en is het zaak hiernaar te kunnen handelen. Het uitvoeren van deze activiteiten noemen we Technology Transformation Planning. Dit is de linking pin tussen alle Transformational Services. 

Business en IT blijven samenwerken

Business Transformation zorgt ervoor dat de Business en IT effectief samen blijven werken ondanks de veranderende technologieën. Wij brengen focus aan in de essentiële wensen en behoeften van de business. Daarnaast helpen we deze duidelijk te omschrijven en in de organisatie te implementeren. Sogeti Transformational Services ondersteunt alle betrokken disciplines om met elkaar samen te werken door de samenhang tussen disciplines te benoemen en verbinding tot stand te brengen.

Drie invalshoeken

Bij Sogeti Transformational Services kunnen we jouw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken benaderen:

  • Business – hoe laat ik processen en systemen aansluiten op de business drivers?
  • Klant – hoe sluit ik beter aan bij mijn klantwensen?
  • Technologie – welke ontwikkelingen ondersteunen mijn bedrijfsvoering?

Waarom Transformational Services van Sogeti?

Wil je als organisatie toekomstbestendig zijn, dan moet je permanent zoeken naar relevante ontwikkelingen, deze onderzoeken op hun potentie en effect en waar mogelijk implementeren. Daarbij helpen we jouw organisatie met het veranderproces vanuit onze expertise:

  • Busines Transformation en technologische expertise onder één dak
  • Doordat we ook implementeren, haal je directe waarde uit technologie
  • Focus op samenhang tussen businessdoelen en IT-oplossingen
  • Altijd een service die aansluit bij jouw situatie, vanuit verschillende invalshoeken
  • Resultaatgerichte aanpak door ervaren en betrokken specialisten

 Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse Transformational Trainingen. 

Hoe zorg je dat jouw organisatie met nieuwe technologie flexibel en gefocused blijft om een optimaal Transformation resultaat te behalen?

Neem contact op met Nienke van de Leur via onderstaand formulier.

Expertises

Customer Journey Mapping

Customer Journey Mapping

Jouw hele customer journey in kaart brengen? Ontdek hoe je met Sogeti Customer Journey Mapping de klantervaring in beeld krijgt en kunt verbeteren.

Innovation Scan

Innovatie Scan

Wil je gericht kunnen investeren in nieuwe technologie? Ontdek hoe een Sogeti Innovatie Scan je kosten- en businessvoordelen oplevert.

Enterprise Architectuur

Enterprise Architectuur

Een effectieve, toekomstvaste Enterprise Architectuur? Ontdek hoe je met Sogeti Enterprise Architectuur Services systemen, processen en mensen op elkaar afstemt.

Ketenregie

Ketenregie

Jouw mensen, processen en IT zo op elkaar afstemmen dat deze optimaal presteren? Lees hoe je met Sogeti Ketenregie inzicht creëert in waardeketens.

Contact

E-mail Pety