User Interface Design

Laat onze specialisten uw concept voorzien van de geoptimaliseerde interface. 

User Interface Design

Wij creëren prototypes en interfaces die, functionaliteit als vormgeving, professionaliteit en innovatie uitstralen. 

User Interface Design Infographic

De eerste stap in Interface Design is het maken van ruwe schetsen, gericht op de wensen en behoeften van uw gebruikers. In gebruikelijkerwijs drie iteraties worden deze uitgewerkt tot een werkend en overzichtelijk prototype, compleet met klikbaar prototype en heldere navigatie. 

Een design vanuit niets zien ontstaan? De opbouw van wireframe naar klikbaar prototype ter illustratie teruggebracht tot drie minuten. 

  • Interactie Design; Ontbreekt het uw concept nog aan een doordachte interface? Wij maken voor u graag de opzet. Wij starten met het schetsen van wireframes om vervolgens dat heldere Interactie Design aan u te kunnen presenteren.
  • Visual Design; Uw huisstijl, taal van het concept en platformkenmerken vervlechten we tot een eenduidig visueel design. Hierdoor blijven deze herkenbaar en voelt de gebruikerservaring fris en nieuw aan.
  • Klikbaar Prototype; Tijdens de implementatie van een nieuw design is de hands-on ervaring met een prototype onmisbaar in het maken van keuzes. Zo kunt u zelf de gebruikerservaring van de interface beleven en beoordelen of deze aansluit op uw behoeften.
  • User Testing; Iedere iteratie van de interface wordt getoetst met behulp van gebruikers. Samen met hen doorlopen we de wireframes en klikbare prototypes. Zo kunnen we iedere iteratie zorgvuldig valideren en de ontwikkeling van de volgende versies bijsturen aan de hand van deze resultaten. 
  • User eXperience Design; Uw ruwe idee heeft nog een creatieve kickstart nodig om door te groeien van volwaardig concept tot interface? Bekijk onze User eXperience Design diensten en ontdek onze integrale aanpak.

Van wireframe en mock-up tot visual design met klikbare prototypes. Laat onze specialisten uw concept voorzien van de geoptimaliseerde interface.

Contact

E-mail Jacques