Workspace as a Service

Is uw werkplek toekomstklaar? Met een demo van Sogeti’s Workspace as a Service (WaaS) weet u het direct.

WaaS: uw werkplek toekomstklaar

De behoefte aan flexibiliteit in device, locatie en moment vraagt om een andere invulling van de traditionele werkplek. Met Sogeti’s Workspace as a Service creëert u een volledige gepersonaliseerde digitale werkomgeving. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van de gebruiker.

WaaS iconWorkspace as a Service. De naam zegt het al: een gebruiksklare oplossing, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van een moderne werkplek. Zonder lange en kostbare implementatietrajecten. Deze oplossing is onderdeel van onze bredere visie op een SMART Workspace, bekijk hier de infographic en hieronder de video. 

Werkplek inrichten iconKeuzevrijheid om de werkplek naar eigen voorkeur in te richten zorgt voor een hogere productiviteit van uw werknemers. De toegenomen zelfredzaamheid zorgt daarnaast voor een lagere belasting van IT.

enterprise app store iconWaaS biedt een Enterprise App Store waarmee de gebruiker zijn eigen werkomgeving creëert. Bovenop de basismodule levert Sogeti diverse aanvullende modules. Denk aan (virtual) desktopvoorzieningen, mobiele devices of Office365.

private cloud iconDe private cloud oplossing van WaaS is een combinatie van hardware, software en beheer. Dit kan vanuit uw eigen datacenter (on premises) of hosted bij Sogeti. Voor WaaS werken wij volgens het principe van pay-per-use.

Events.

Workspace as a Service

Workspace as a Service voor Onderwijs

Workspace as a Service Experience

Sogeti Groningen

Smart Workspace is een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers.

Webinar workspace manufacturing

Veranderingen in de industriële werkplek in 2017 [webinar]

Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar de flexibele werkplek, maar hoe ziet die moderne werkplek er in 2017 uit? Tijdens dit webinar gaan industrie-experts van Sogeti daar uitgebreid op in.