Lennart Boele

Lennart Boele Sogeti
Lennart Boele Sogeti
Lennart Boele
Marketing & Communications Specialist

Biografie

Als Digital Marketeer van Sogeti Nederland zorg ik ervoor dat de organisatie goed wordt vertegenwoordigd op alle digitale kanalen.

Digital Marketing

De website is het centrale punt van alle online communicatie van Sogeti. Je vindt er de services, een overzicht van de expertises, het laatste nieuws, inhoudelijke kennisdeling, cases waar wij trots op zijn en het overzicht van alle carrièremogelijkheden. Aan mij de taak om alle verantwoordelijke stakeholders te voorzien van de juiste tools om hun onderdelen goed te kunnen etaleren. Ik sta graag met mijn 'poten' in de digitale klei en ik schakel tegelijkertijd met digital bureau's om de vindbaarheid van de website te verbeteren (SEO), het meeste rendement te behalen op elke pagina (CRO), de data te analyseren en om ook met advertising de markt te bereiken.

Social Media

Daarnaast beheer ik alle social media kanalen (LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram). Ik waarborg de branding van Sogeti op deze kanalen en ik zorg ervoor dat de juiste content op het juiste kanaal op de meest effectieve tijd wordt gedeeld. Daarnaast produceer ik ook content voor deze kanalen tijdens bijvoorbeeld het VINT Symposium, de QX Day of door op eigen initiatief producties op mij te nemen als de YouTube-serie 'In de auto met...'. Naast dit alles zit ik bovenop de digital trends om deze waar mogelijk te testen en toe te passen voor Sogeti.

 

In het kort

Een overzicht van de zaken waar ik voor verantwoordelijk ben:

  • Digital Marketing
  • Website (optimalisatie)
  • Social Media Management
  • Content Management
  • Coördinatie digital agency

Meer info?

Heb je een gouden tip of wil je meer informatie? Stuur een DM, mailtje of appje en dan ik help je graag verder.

Contact

Dial

Phone number: +31638027466

Stuur bericht