Profielfoto Peter Rombouts
Peter Rombouts
SogetiLabs Technology Lead & SME Microsoft Development

Biografie

Peter is een multi cloud architect (AWS en Azure) met een sterke focus op het Azure platform. Hij is als consultant betrokken bij diverse cloud migratie projecten, maar ook betrokken bij greenfield oplossingen voor het ontwerpen van architecturen en software systemen in de cloud.

Door zijn achtergrond als full stack ontwikkelaar op .Net is hij ook de vraagbaak voor development teams die cloud native of serverless oplossingen ontwerpen.

Daarnaast heeft hij door zijn achtergrond op infrastructuur gebied ook gedegen kennis van het opzetten van architecturen in de Microsoft Azure en Amazon AWS Cloud.

Peter is sterk in het snel eigen maken van nieuwe technieken, en enthousiasmeert graag zijn teamleden door in kennissessies deze technieken te delen. Ook is verbonden aan de Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool als extern gecommiteerde voor de beoordeling van afstudeerders.

Zijn specialismen zijn Cognitive Services, Chatbots, Microsoft Azure, CICD, C#/AngularJS, backend coding, cloud en webbased solutions. Peter spreekt regelmatig op events over vooruitstrevende en nieuwe technieken op het gebied van Microsoft / Cloud, en probeert zijn kennis ook te delen op andere kanalen zoals zijn blog (https://www.peterrombouts.nl).

Contact

Dial

Phone number: +31629228728

Stuur bericht

Mijn Skills