Zoe Amber Wolters

Zoë-Amber Wolters
Zoe Amber Wolters
Bid Manager – Mantelteam Public

Biografie

Als Bidmanager bij Sogeti ben ik (sinds april 2020) druk met het verwerven van de aanbestedingen die (gaan) helpen om Sogeti op de kaart te zetten en houden bij de grote overheidsorganisaties van Nederland.

De aanbestedingstrajecten beslaan een divers speelveld aan werkzaamheden (van analyseren, schrijven, managen en wetgeving tot aan tarieven) en zorgen voor een constante variatie en uitdaging in werkzaamheden. In competitieve setting proberen wij als team de aanbiedingen neer te zetten waarmee wij kunnen concurreren met de top van de Nederlandse Service Integrators, brokers en andere partijen. Het uiteindelijke resultaat? Hopelijk vele mooie overwinningen waarmee we elkaar en Nederland verder kunnen helpen op het vlak van IT.

Mijn grootste focus in het bereiken van succes in deze rol ligt in het schrijfwerk dat vaak nodig is voor dit type deals. Organisaties stellen complexe vraagstukken op om kennis en begrip van hun leveranciers op de proef te stellen en zoeken naar degene die het beste kan voldoen aan hun wensen. De beantwoording van dit type kwaliteitswensvragen is cruciaal voor aanbestedingen en is DÉ plek waar wij het verschil kunnen en moeten maken. That’s where I come in.

Een opleiding in de Communicatie en Informatiewetenschappen (Communicatie Design) leidde via een zijstap in de testwereld en ketentesten nu naar deze rol waarin ik me kan toeleggen op het inzetten van de kracht van het geschreven woord in een IT-setting. En dat alles in steeds wisselende deal-teams vanuit een kernteam van fijne collega’s. Diepgang, afwisseling en uitdaging. Een perfecte combinatie.

Contact

Dial

Phone number: +31 886 606 600

Stuur bericht