Edzo Botjes

Edzo Botjes
Edzo Botjes

Biografie

Ik  ben de afgelopen jaren leidend geweest binnen strategische projecten. Ik heb hierin de rol van Architect vertolkt.

Mijn kracht zit in de strategische dialoog naar de essentie te begeleiden en actief deel te nemen in de executie van de strategie. Ik schroom niet om deel te nemen aan refinement sessies en om team trainingsdagen te organiseren met als doel de strategie te implementeren met de teams.

Ik heb de kans gekregen om ervaring op te doen met het transformeren van een zeer grote IT-organisatie en het opzetten van een start-up. Het is mijn uidaging om de balans te vinden tussen de realiteit van de aansturing en de realiteit van de executie op de werkvloer. Vanuit mijn brede ervaring kan ik schakelen met de vele verschillende stakeholders van beheerders tot directie.

Mijn focus ligt de komende jaren op het vakgebied Enterprise Engineering rondom het vraagstuk op welke wijze organisaties transformeren naar een antifragile organisatie. Antifragile is mijn inziens essentieel voor organisaties die willen overleven in een context waar nieuwe technologieën als Blockchain, AR/VR en IoT nieuwe onbekende krachten zijn.

Mijn passie bevindt zich in het creatieproces. Ik wordt heel gelukkig wanneer ik met andere mensen samen kan creëeren. Om mijzelf verder te ontwikkelen volg ik een Master Agile Enterprise Architectuur & Engineering  in Antwerpen, neem ik deel in de Architectuur Kerngroep van Sogeti en ben ik onderdeel van Sogeti Labs waar ik regelmatig voor blog.

Contact

Dial

Stuur bericht