Tim de Gier
Tim de Gier
Manager Cybersecurity

Biografie

Ik ben een gedreven professional met een brede ervaring in IT Security. Ik ben 22 jaar geleden hobbiematig begonnen net cybersecurity en heb hier 15 jaar geleden mijn werk van gemaakt. Hierbij ben ik altijd bezig met de ontwikkeling en begeleiding van IT Security professionals en het uitbreiden van Sogeti's cybersecurity portfolio.

Als communitymanager Cybersecurity Sogeti ondersteun en begeleid ik onze professionals binnen het dienstenpakket van Protect, Defend & Assess.

Zelf ben ik jarenlang actief geweest als cybersecurity expert op verschillende gebiede, zoals ethical hacking, GRC en DevSecOps. 

Ik ben een echte teamspeler die sterk is in het coachen en ontwikkelen van medewerkers in het team. Daarnaast ben communicatief sterk en kan naast leidinggevende rollen ook adviserende en ondersteunende rollen vervullen op het gebied van IT Security. Ook ben ik een sparringspartner op strategisch niveau over cybersecurity en regelmatig spreker op dit gebied.

Bij Sogeti helpen we u om slimme, strategische keuzes te maken. Vooraf bepalen wat voor uw klanten en u cruciaal is, stelt ons in staat om met u te bepalen wat wordt beveiligd. Sogeti helpt u door risico gebaseerde IT-GRC (Governance, Risk & Compliance) , Security operations en DevSecOps en Red Teaming. Wij geven advies over de te volgen beveiligingsstrategie op basis van het huidige volwassenheidsniveau van uw cybersecurity. We helpen u om uw beveiligingsperimeters, -doelstellingen en -procedures te definiëren. We beschermen uw systemen met onze oplossingen voor cybersecurity en houden toezicht op uw systemen om cyberaanvallen op te sporen en vooraf te verhinderen.

Contact

Dial

Phone number: +31629364756

Stuur bericht

Mijn Skills