Jorik Abspoel Profielfoto
Jorik Abspoel

Biografie

Alles begint bij een goed idee. En goede ideeën zijn er genoeg. De uitdaging zit hem erin om bij een goed idee een persoon, groep mensen of organisatie te vinden die het samen met jou een goed idee vinden, er aandacht aan willen geven zodat het idee gaat groeien, tot wasdom kan komen en zich kan ontwikkelen tot iets moois.

Dit is wat ik het liefst dagelijks doe. Samen met bedrijven, collega’s en partners werken aan nieuwe ideeën, innovaties, kansen en creaties. Het liefst met een technologisch tintje. Techniek is geen doel op zich. Je kan er wel veel leuke dingen mee doen. De uitdaging van techniek is niet het toepassen, het werkend krijgen of realiseren van iets. De uitdaging zit hem erin om de juiste waarde voor iemand of iets te creëren met die technologie. Een doelgroep te vinden die bereid is te betalen voor zo’n nieuwe technologische toepassing. En dan worden goede ideeën opeens heel snel volwassen.

Momenteel focus ik mij volledig op de vele nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die het Internet of Things ons biedt en nog zal bieden. Schroom niet om mij hiervoor te benaderen!

Contact

Dial

Phone number: +31627746380

Stuur bericht