Profielfoto Mariska Moerman
Mariska Moerman
Interaction Designer

Biografie

Als UX/UI Designer werk ik aan het optimaliseren van de gebruikerservaring. Dankzij mijn kennis over usability testing, user experience design en graphic design ben ik in staat om research te doen en om concepten en visuals die hierop aansluiten te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht op LinkedIn of een berichtje onderaan deze pagina.

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig. Ik volgde jarenlang tekenles en nam deel aan een knutselclub. Toen ik ouder werd en een studierichting moest gaan kiezen, heb ik ook gedacht aan de kunstacademie. Maar, dit was mij net iets te smal. Ik wilde een bredere studie volgen, vooral omdat we toen in de crisis tijd zaten en niet elke studie goede kansen had. Uiteindelijk kwam ik bij Communicatie & Multimedia Design uit. Ik leerde hier programmeren, designen, researchen en communiceren. Na mijn opleiding wilde ik verder gaan hiermee in het werkveld. De kennis die ik toen heb opgedaan, pas ik vandaag de dag nog steeds toe bij mijn opdrachten vanuit Sogeti.

Ik heb diverse expertises en vind het leuk om deze samen te gebruiken omdat het elkaar versterkt. In mijn voorgaande opdrachten heb ik de volgende expertises verder ontwikkeld en opgedaan:

  • Usability testing & measurement
  • User Experience Design
  • Graphic Design
  • Interaction Design
  • Scrum (in het bezit van een Scrum Master certificaat)

Voorheen zou ik altijd binnen de veilige haven blijven op het gebied van design. Maar onderweg heb ik geleerd om nieuwe dingen te proberen, zoals kleuren die je wellicht niet meteen zou gebruiken. Durven doen, durven proberen en durven fouten te maken vind ik erg belangrijk. Als designer moet je die vrijheid ook krijgen. Inspirerend vind ik dan ook de mensen die dit doen. Ik luister graag naar andere designers en lees ook graag nieuwe artikelen op dit gebied. Uit interesse, maar ook om bij te blijven met de huidige trends.

Je kan contact met mij opnemen als je graag eens met mij wil babbelen. Ik vertel je graag alles over het werken bij Sogeti en het werk als designer. Zit jouw bedrijf met een (klant)probleem? Ook dan kun je mij benaderen zodat we het samen kunnen gaan oplossen. Zie mijn contactgegevens onderaan de pagina.

Contact

Dial

Phone number: +31611141857

Stuur bericht

Mijn Skills