Pablo Derksen

Profielfoto Pablo Derksen
Pablo Derksen

Biografie

Met ingang van 1 januari 2013 ben ik toegetreden tot de directie van Sogeti. Sinds januari 2015 ben ik binnen de directie verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal Business Lines. Daarvoor was ik verantwoordelijk voor Transformatie, Portfolio en HRM. 

Na mijn studie Personeel & Organisatie ben ik werkzaam geweest bij de Samenwerkende Electriciteits-Productiebedrijven (SEP) en Randstad Holding. Vanaf 1997 ben ik werkzaam voor Sogeti. Binnen Sogeti ben ik verantwoordelijk geweest voor HRM. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Sales en was ik als Directeur verantwoordelijk voor de Publieke sector.

Medio 2008 was ik in de lijn verantwoordelijk voor de divisie Engineering om vervolgens leiding te geven aan de divisie Infrastructuur Services. In beide lijndivisies heb ik belangrijke stappen gezet in het verder optimaliseren en uitbouwen van het portfolio van de betreffende divisies.

Ik ben een verandermanage en laat me inspireren door klanten, technologie en mensen. Ik ben een pragmatist met goede ideeën.

Contact

Dial

Phone number: +31655822820

Stuur bericht