Steven van Dalen

 Steven van Dalen - Sogeti
Steven van Dalen

Biografie

Engineer Electronica, software en een beetje biomedisch. Binnen Sogeti High Tech houd ik mij bezig met Internet of Things, Wearables en Smart buildings. Zowel op hardware als software niveau.

Enkele jaren geleden heb ik een eigen wearable ontwikkelt voor doofblinden, bekend als de deafblind glove. Echt wearable kunnen we de handschoen misschien niet noemen, maar we hebben wel geleerd wat belangrijk is bij het ontwikkelen van een wearable. Zo leer ik elke dag van nieuwe ontwikkelingen en combineer ik deze tot nieuwe inzichten, ideeën en concepten. Dit kunnen we weer gebruiken om bestaande (klant)uitdagingen op te lossen of perspectief te bieden. (Link naar presentatie over de uitdagingen bij het ontwikkelen van een wearable: http://eabeurs.nl/wp-content/uploads/sites/54/2015/02/4.3.PitchSogetiEA-Presentatie-L.pdf)

In mijn dagelijkse bezigheden houd ik mij bezig met het ontwikkelen van gebouw management software, cloud oplossingen voor dergelijke systemen.

Ook in mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met Domotica en wearables. Zo is mijn woning volledig geautomatiseerd. Niet klikken op afstand maar echt geautomatiseerd en hoef je geen schakelaar aan te raken. Tijdens de film dimt de verlichting, in de nacht wordt je niet verblind door vel licht en in de ochtend worden we prettig wakker door de plafond verlichting die als wake-up light dient. Gaat de deurbel terwijl ik weg ben, dan krijg ik daar gewoon een notificatie van op mijn horloge.

Contact

Dial

Phone number: +31 886 606 600

Stuur bericht